Link Concept ApS

Nu kan du få skræddersyet teambuilding

Del

Der var engang, hvor teambuilding oftest var en mere generisk oplevelse. Arrangørerne havde nogle få arrangementer, du som leder kunne vælge imellem – og så var det dét. I dag forholder det sig heldigvis anderledes.

Med et arbejdsmarked, der bliver mere og mere dynamisk, er det vigtigt, at teambuildingen også bliver det. For at firmaarrangementet kan blive succesfuldt, skal det nemlig passe til netop din virksomhed. Det kan AWA hjælpe med at sørge for.

AWA har mere end 10 års erfaring med skabe unik teambuilding


Hos AWA har de mere end 10 års erfaring med at arrangere teambuilding. Uanset om du ønsker et kreativt, fysisk eller kunstnerisk fokus, står AWA klar til at arrangere det for dig. AWA møder din virksomhed, hvor den befinder sig. Måske har I lige ansat mange nye medarbejdere? Fået ny ledelse? Fusioneret med en ny virksomhed? Eller et helt fjerde scenarie? For at få det størst mulige udbytte af firmaarrangementet, er det vigtigt, at alle øvelserne passer til netop din virksomhed og dens nuværende situation. Det hjælper AWA dig med at sørge for.

Øvelserne skal passe til netop din arbejdsplads

Der findes mange forskellige slags fokus og øvelser, som teambuilding kan bestå af. Som udgangspunkt bør du sørge for, at opgaverne er sjove. De skal også være anderledes end de opgaver, som dit personale til dagligt beskæftiger sig med. Er din arbejdsplads for eksempel inden for restaurationsbranchen, bør du ikke vælge gastronomiske øvelser. Nogle virksomheder har brug for en styrkelse af samarbejdsevnerne. Andre har mere fokus på det kommunikative sammenspil, og nogle helt tredje vil gerne pleje de interne relationer. Derfor er det vigtigt med en skræddersyet teambuilding, så din virksomhed får styrket netop dét, der er essentielt for den.

Styrkelse af personlige og sociale kompetencer

Med teambuilding giver du dine ansatte mulighed for at styrke både deres personlige og sociale kompetencer. Firmaarrangementet skal gerne efterlade dem klogere på deres egne styrker og svagheder, såvel som deres kollegaers styrker og svagheder. Når du lader dine medarbejdere styrke deres evner inden for samarbejde og kommunikation, vil du unægtelig få et bedre team. Begge evner er nemlig kernekompetencer på langt de fleste arbejdspladser – uanset branchen. Når dine ansatte samarbejder og kommunikerer bedre, øger det både produktiviteten og arbejdsglæden. Derfor er et firmaarrangement en win-win-situation for alle.

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

In the bustling life of the modern era1.10.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

In the bustling life of the modern era, everyone seeks to find moments of joy, laughter, and relaxation. One popular avenue for this stress relief is through watching funny videos. With a wide variety of content available on the internet, ranging from adorable animal antics to clever comedy skits, funny videos have become a beloved form of entertainment for individuals all around the globe. The Appeal of Funny Videos But why exactly are funny videos so universally appealing? The primary reason lies in their ability to elicit laughter. It's been scientifically demonstrated that laughter triggers the release of endorphins, providing a sense of well-being, and acting as a natural stress-reliever. Subsequently, laughing while watching a funny video can lead to a decrease in stress hormones, and an increase in positive emotions. Additionally, funny videos are often relatable, reflecting real-life situations or common human behaviors in exaggerated, humorous ways. As viewers recognize themse

Charterferie i Sydeuropa - et attraktivt valg26.9.2023 16:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I en verden, der tørster efter eventyr og nye oplevelser, er der en afslappende og tryg feriemulighed, der står som et fast fikspunkt for mange: Charterferien. Specielt er charterferie i Sydeuropa et elsket valg for mange danskere. Lad os kigge på mulighederne indenfor charterferier og se hvorfor det er en så populær rejseform. Charterferie - En sikker vej til skønne ferieoplevelser En charterferie er en rejseform, hvor transport, indkvartering og ofte måltider er inkluderet i en samlet pakkeløsning. Denne form for ferie er kendetegnet ved sin høje grad af tryghed og forudsigelighed. Selve ideen med charterferien er at fjerne stress og komplikationer fra rejsen, så man virkelig kan slappe af og nyde sine feriedage. Også i økonomisk forstand er charterferien forudsigelig, da størstedelen af omkostningerne betales forud. Den evige popularitet af sydeuropæiske charterrejser Sydeuropa er et område spækket med storslåede destinationer og er kendt for sit behagelige klima, historiske seværdi

MrPerfect står klar til at lyse dit hjem op26.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Køkkenet er et rum, hvor man ofte kan bruge meget tid på at gå og lave mad, nusse om bageprocesser og hygge sig med andre gastronomiske hobbyer. Der er også rig mulighed for at bruge tid på at klare opvask, sortere og eventuelt bruge spisebordet til kaffeaftaler eller hjemmearbejde. Lige meget hvad du bruger dit køkken til, er det vigtigt, at der er god belysning, så du kan gøre de ting, du gerne vil. Det kan være, du har brugt lang tid på at undersøge muligheder for god belysning, men endnu ikke har besluttet dig for noget? I det tilfælde kan du læse med her og få 3 ideer til forskellig belysning i dit køkken. Spots med led lys til dig, som behøver meget lys En belysningstype, som kan fungere til dig, der nyder at have en kraftig belysning, er spotlamper. Du kan undersøge spotlamper og overveje, om det er noget, der vil være godt til dit formål – det har blandt andet den fordel, at lyset giver en kraftig oplysning af et afgrænset område, for eksempel køkkenbordet. Online kan du finde

Parterapi - hvad er det26.9.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Parterapi er en form for psykoterapi, som er designet til at hjælpe par - giftige, samlevende, dem som dater, heteroseksuelle eller homoseksuelle - med at løse problemer og udfordringer i deres forhold. Terapien sigter mod at forbedre parrets kommunikation, problemhåndtering, forståelse og intimitet for at styrke deres bånd og forhold. Mange ser det som en proaktiv metode til at løse konflikter og at vokse sammen som et par og et udtryk for man vil hianden og vil finde løsninger trods udfordringer. Hvem kan få glæde af parterapi Selvom mange par kun opfordres til at gennemgå parterapi ved alvorlige konflikter, er det faktiskt nyttigt for ethvert par, som vil styrke deres forhold. Enhver, der ønsker at arbejde på forbedring af forholdets intimitet, kan drage nytte af en effektiv parterapi. Parterapi er ikke begrænset til at hjælpe par, som er i krise eller i stor konflikt. Den kan være til gavn for nyligt samboende par, der søger vejledning om, hvordan man integrerer forskellige livssti

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum