Link Concept ApS

Markedsføring: 5 gode til at investere i papkrus med logo

Del

Markedsføring er et nøgleord for enhver virksomhed. Uden markedsføring kan du ikke udbrede kendskabet til din virksomhed. Og hvis ingen ved, at din virksomhed eksisterer, kan den ikke tiltrække nye kunder. 

Markedsføring kan være mange forskellige ting. Størstedelen foregår i dag online, men der er fortsat god grund til at reklamere på skrift i det offentlige rum. Dét kan du blandt andet gøre med papkrus med logo.

Vi giver dig her 5 gode grunde til, at du bør bestille papkrus med logo hos Limepack.

1. Synlighed 

Når du får trykt dit logo på et papkrus, opnår din virksomhed synlighed. Dine medarbejdere og kunder vil tage deres papkrus med ud i verden. Dermed vil din virksomhed nå ud til et større publikum, end hvis dine papkrus med logo ikke var i omløb.

2. Kampagnemarketing 

Papkrus med logo har også den fordel, at du kan bruge dem i forbindelse med diverse former for salgsfremmende kampagner. Du kan give dem væk til virksomhedsarrangementer, stille dem frem til forskellige events og endda bede dine underleverandører eller forretningspartnere om at tage krusene i brug.

Mulighederne er mange, når du først har et lager af gode papkrus med logo.

3. Professionalisme 

Alle seriøse virksomheder har et logo. Et logo er med til at etablere din virksomheds brand og giver din virksomhed en professionel fremtoning.

Logoet skal selvsagt helst ses af så mange mennesker som overhovedet muligt. Og med papkrus med logo vil både kunder, partnere og andre forretningsforbindelser måske i endnu højere grad betragte dig som både professionel og kvalificeret.

4. Bæredygtighed 

Særligt i løbet af de seneste par årtier har bæredygtighed indtaget et hovedsæde i den offentlige debat. Flere og flere virksomheder er i dag begyndt at vælge plastik fra til fordel for pap, og når du bruger papkrus med logo, sender du et signal til omverdenen om, at du tager del i kampen for en mere bæredygtig fremtid.
Dette vil både gøre et positivt indtryk på dine eksisterende kunder og hjælpe dig med at tiltrække nye. 

5. Kundeloyalitet 

Som virksomhedsdrivende gælder det om at sørge for, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne, og at de forbliver loyale. Når dine kunder og forretningsforbindelser bruger et papkrus med dit logo, vil de føle en større tilknytning til dig, din virksomhed og dit brand – også selvom de ikke tænker over det.

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

In the bustling life of the modern era1.10.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

In the bustling life of the modern era, everyone seeks to find moments of joy, laughter, and relaxation. One popular avenue for this stress relief is through watching funny videos. With a wide variety of content available on the internet, ranging from adorable animal antics to clever comedy skits, funny videos have become a beloved form of entertainment for individuals all around the globe. The Appeal of Funny Videos But why exactly are funny videos so universally appealing? The primary reason lies in their ability to elicit laughter. It's been scientifically demonstrated that laughter triggers the release of endorphins, providing a sense of well-being, and acting as a natural stress-reliever. Subsequently, laughing while watching a funny video can lead to a decrease in stress hormones, and an increase in positive emotions. Additionally, funny videos are often relatable, reflecting real-life situations or common human behaviors in exaggerated, humorous ways. As viewers recognize themse

Charterferie i Sydeuropa - et attraktivt valg26.9.2023 16:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I en verden, der tørster efter eventyr og nye oplevelser, er der en afslappende og tryg feriemulighed, der står som et fast fikspunkt for mange: Charterferien. Specielt er charterferie i Sydeuropa et elsket valg for mange danskere. Lad os kigge på mulighederne indenfor charterferier og se hvorfor det er en så populær rejseform. Charterferie - En sikker vej til skønne ferieoplevelser En charterferie er en rejseform, hvor transport, indkvartering og ofte måltider er inkluderet i en samlet pakkeløsning. Denne form for ferie er kendetegnet ved sin høje grad af tryghed og forudsigelighed. Selve ideen med charterferien er at fjerne stress og komplikationer fra rejsen, så man virkelig kan slappe af og nyde sine feriedage. Også i økonomisk forstand er charterferien forudsigelig, da størstedelen af omkostningerne betales forud. Den evige popularitet af sydeuropæiske charterrejser Sydeuropa er et område spækket med storslåede destinationer og er kendt for sit behagelige klima, historiske seværdi

MrPerfect står klar til at lyse dit hjem op26.9.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Køkkenet er et rum, hvor man ofte kan bruge meget tid på at gå og lave mad, nusse om bageprocesser og hygge sig med andre gastronomiske hobbyer. Der er også rig mulighed for at bruge tid på at klare opvask, sortere og eventuelt bruge spisebordet til kaffeaftaler eller hjemmearbejde. Lige meget hvad du bruger dit køkken til, er det vigtigt, at der er god belysning, så du kan gøre de ting, du gerne vil. Det kan være, du har brugt lang tid på at undersøge muligheder for god belysning, men endnu ikke har besluttet dig for noget? I det tilfælde kan du læse med her og få 3 ideer til forskellig belysning i dit køkken. Spots med led lys til dig, som behøver meget lys En belysningstype, som kan fungere til dig, der nyder at have en kraftig belysning, er spotlamper. Du kan undersøge spotlamper og overveje, om det er noget, der vil være godt til dit formål – det har blandt andet den fordel, at lyset giver en kraftig oplysning af et afgrænset område, for eksempel køkkenbordet. Online kan du finde

Parterapi - hvad er det26.9.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Parterapi er en form for psykoterapi, som er designet til at hjælpe par - giftige, samlevende, dem som dater, heteroseksuelle eller homoseksuelle - med at løse problemer og udfordringer i deres forhold. Terapien sigter mod at forbedre parrets kommunikation, problemhåndtering, forståelse og intimitet for at styrke deres bånd og forhold. Mange ser det som en proaktiv metode til at løse konflikter og at vokse sammen som et par og et udtryk for man vil hianden og vil finde løsninger trods udfordringer. Hvem kan få glæde af parterapi Selvom mange par kun opfordres til at gennemgå parterapi ved alvorlige konflikter, er det faktiskt nyttigt for ethvert par, som vil styrke deres forhold. Enhver, der ønsker at arbejde på forbedring af forholdets intimitet, kan drage nytte af en effektiv parterapi. Parterapi er ikke begrænset til at hjælpe par, som er i krise eller i stor konflikt. Den kan være til gavn for nyligt samboende par, der søger vejledning om, hvordan man integrerer forskellige livssti

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum