Tønder Festival

Tak for i år og på gensyn i 2024

Del

Tønder Festival siger tak til publikum, frivillige, musikere, teknikere og andre behjertede mennesker, som gjorde årets festival til en fest i musikkens tegn. Næste år går det løs med ekstra krydderier, når Tønder Festival fejrer sit 50-års jubilæum.

Fire dages festival er veloverstået og bød på det, Tønder Festival er kendt for: International og dansk folk- og rootsmusik af bedste kvalitet, store musikalske øjeblikke og ikke mindst fællesskab og en herlig stor fest med plads til alle.

Status på festivalen

I 2022 oplevede Tønder Festival en rekordomsætning. Det var efter to års pause på grund af corona. I år bliver omsætningen ikke helt på samme niveau. Der er solgt færre partoutarmbånd end sidste år, og det har formentlig givet lavere omsætning på festivalpladsen. De præcise tal på solgte billetter og omsætning på mad- og udskænkningssteder på festivalen bliver offentliggjort senere.

Tak til alle de frivillige

“Fra festivalens side skal lyde en stor tak til alle publikummer, der med smil og engagement har danset, sunget og hygget sig igennem fire forrygende dage, som kun et ægte folk-publikum kan. Også en stor tak til vores engagerede og dygtige frivillige, der igen i år har gjort det hele muligt med frivillighedsånden og hjertet på det helt rigtige sted,” siger Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival.

Billetsalg til 2024

Allerede nu kan man sikre sig billet til Tønder Festival 2024. Et antal ”early bird”-billetter sættes til salg fra mandag 2. oktober kl. 10.00 via www.tf.dk

Og husk: Fra og med 2024 finder Tønder Festival sted fra onsdag til lørdag, og ikke som hidtil fra torsdag til søndag. Festivalen åbner onsdag 21. august og slutter med et brag lørdag aften 24. august. I 2024 fejrer Tønder Festival sit 50-års jubilæum!

Ny festivaldirektør

Som det allerede er meldt ud, får Tønder Festival en ny direktør. Det er Kristina Lehmann Schjøtt, som i dag er direktør for Destination Limfjorden. Kristina Lehmann Schjøtt, som med jobbet på Tønder Festival vender tilbage til det sønderjyske, har flere års erfaring fra oplevelsesindustrien med blandt andet forretningsudvikling, opbygning af brand, projektledelse, fundraising og strategiske samarbejder med kommuner og udviklingsopgaver.

Kristina Lehmann Schjøtt tiltræder stillingen 1. december 2023.

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024

www.tf.dk

www.facebook.com/tonderfestival

Twitter: @tonderfestival

Instagram: TONDERFESTIVAL

Billetsalg på www.tf.dk

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Tønder Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Tønder Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum