Mentech A/S

Mentech Danmark bliver hyldet af Børsen

Del

Mentech, er et af landets førende autoriserede elektronikserviceudbyder i Norden. De er et servicested, hvor der kun bliver lavet elektronik af uddannede teknikere. Mentech Danmark er blevet inviteret til Børsen Bæredygtige Summit den 26. september. De er blevet inviteret, fordi de blev udvalgt som en af Børsens bæredygtige cases i maj 2023.

Mentech Danmark ansatte med diplom fra Børsen for at blive udvalgt til Børsens bæredygtige cases.
Mentech Danmark er udvalgt til Børsens Bæredygtige cases

Mentech Danmark er blevet inviteret

Mentech Danmark var en af de udvalgte der i Maj 2023 blev udvalgt til at være en af Børsens Bæredygtige Cases. Det har ført til, at de nu er blevet inviteret til at deltage i Børsens Bæredygtige Summit 2023. Det er en stor anerkendelse for virksomheden.

Gazellepriser

Mentech Danmark kan også prale af at have modtaget hele 4 Gazellepriser. Disse priser uddeles også af Børsen. En virksomhed modtager en Gazellepris, hvis de har oplevet betydelig vækst.
Børsens bæredygtige cases

Mentech blev i Maj 2023 udvalgt til en af Børsens Bæredygtige cases, hvilket betyder at Mentech har gjort sig særligt bemærket af Børsen for det arbejde de har gjort for miljøet.
Det vil sige, at Mentech har gennemført et konkret projekt, der fremmer grøn omstilling.
Mentech er en virksomhed, hvor en af deres vigtigste målsætninger er at forlænge levetiden på elektronik. Dette opnår de ved at udføre autoriserede reparationer og sælge genbrugt elektronik fra deres Mentech ECO Store. Mentech er derfor blevet anerkendt af Børsen for deres gode arbejde i kampen mod elektronikaffald, som er et stigende problem.

For at blive betragtet som et bæredygtigt eksempel hos Børsen, skal virksomheden også have en årlig omsætning på mindst 50 millioner kroner.

Børsens bæredygtige summit

Mentech deltager i årets Bæredygtige Summit og gør det med en imponerende udstilling. Udstillingen vil give indblik i danskernes forbrug af elektronik. Mentech er sikre på, at denne udstilling vil skabe stor interesse, ikke kun under Børsens bæredygtige summit, men også uden for arrangementet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech Glostrup facade 3
Mentech Glostrup facade 3
Download
Mentech Eco Shop with smiling storekeeper
Mentech Eco Shop with smiling storekeeper
Download
Börsen sustainability cases top 50 2023
Börsen sustainability cases top 50 2023
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye