Freja Ejendomme

Attraktivt beliggende grundstykke i Nordsjælland til salg

Del

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, har netop sat en ny ejendom til salg i Nordsjælland. Der er tale om et grundstykke i naturskønne omgivelser bortforpagtet til campingplads.

Billedkreditering: Luftfoto Danmark
Billedkreditering: Luftfoto Danmark Luftfoto Danmark

Freja Ejendomme har netop sat et grundstykke i Nordsjælland til salg. Grundstykket er bortforpagtet til campingplads, hvor man finder DCU Camping Nærum, der drives af Dansk Camping Union.

Det knap 74.000 m2 store grundstykke ligger placeret i meget naturskønne omgivelser midt i Jægersborg Hegn og tæt ved Mølleåen. Her er man tæt på den vilde og ganske enestående natur man finder mange steder i Mølleådalen - et område der blev dannet af smeltevandet under sidste istid og som strækker sig fra Bastrup Sø til Øresund. Dyrehaven, Eremitageslottet og Nordsjællands mange strande er ligeledes kun en kort tur væk.  

Den veldrevne campingplads har 240 pladser til telte, campingvogne og autocampere, samt diverse fællesfaciliteter som eks. bålplads, køkken, vaskeri, badefaciliteter og tv-opholdsrum. Pladsen rummer i dag masser af tilbud til hele familien – blandt andet legeplads med hoppepude, fodboldbane og petanquebane.

Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme siger: ”Her er muligheden for at erhverve sig et grundstykke med en fantastisk placering i Nordsjælland midt i skøn natur og med kort vej til mange spændende attraktioner og kun 30 minutter væk fra København”.

Grundstykket har været bortforpagtet til Dansk Camping Union siden 1981 og nuværende lejekontrakt udløber uden yderligere opsigelse 31. marts 2031. Freja Ejendommes salg af grundstykket til en ny ejer vil med andre ord ikke have nogen betydning for DCU Camping Nærums gæster i nærværende og kommende syv sæsoner.

Freja Ejendomme har overtaget ejendommen fra Naturstyrelsen.

Salgsprocessen varetages af danbolig Erhverv i Hillerød på vegne af Freja Ejendomme.

Læs mere om ejendommen på www.frejaejendomme.dk

Adresse:
Ravnebakken, Langebjerg 5
2850 Nærum

Kontakter

Billeder

Billedkreditering: Luftfoto Danmark
Billedkreditering: Luftfoto Danmark
Download
Billedkreditering: Luftfoto Danmark
Billedkreditering: Luftfoto Danmark
Download
Billedkreditering: Luftfoto Danmark
Billedkreditering: Luftfoto Danmark
Download

Links

Freja Ejendomme

Fakta om Freja Ejendomme:

Freja Ejendomme udvikler og sælger statens og regionernes ejendomme. Vores portefølje består af meget forskellige ejendomme fordelt på land og by over hele Danmark - bl.a. fængsler, fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer. Vi belyser og udvikler ejendomme med fokus på at finde ny anvendelse til glæde for både fremtidige brugere og det omkringliggende lokalmiljø. Freja Ejendomme A/S er et aktieselskab ejet af den danske stat. Derfor betaler vi hvert år et udbytte tilbage til staten.

Følg pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye