Region Sjælland

PsykInfo sender livetalk om sansernes betydning for recovery

Del

Hvordan påvirker cykling, bagning eller en frisk kop kaffe vores sanser? Og hvordan kan sanserne spille en rolle i processen med at komme sig fra en psykisk lidelse? Det kan du blive klogere på, når PsykInfo Region Sjælland tirsdag den 12. september sender livetalken Sansernes hjælp til recovery.

Vores sanser hjælper os med at forstå os selv og vores omgivelser, men psykisk lidelse kan for nogle betyde, at sanserne forstyrres – for eksempel forstærkes eller reduceres. Derfor vil en ergoterapeut denne aften give os et indblik i, hvordan vi ved at arbejde med sanserne kan ”skrue på volumenknapperne” i forhold til vores energi og hjernens modtagelighed.

Det er forskelligt, hvordan vi hver især reagerer på sanseindtryk, og derfor har de hverdagsaktiviteter, vi vælger eller fravælger, stor indflydelse på den proces, man kalder recovery – altså det at komme sig fra en psykisk lidelse. Hvordan påvirker for eksempel cykling, bagning eller en frisk kop kaffe sanserne?

Kig med og bliv klogere i PsykInfos livetalk, hvor også en EN AF OS-ambassadør deler, hvordan konkrete aktiviteter har påvirket hendes sanser og dermed haft betydning for hendes recovery.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor der livestreames. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

TILMELDING
Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfo Region Sjællands Facebookside, hvor der livestreames kl. 19-20.

TID OG STED:
Dato: Tirsdag den 12. september 2023
Tid: Kl. 19-20
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland

Kontakter

Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, 40 36 53 78

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum