VS Automatic

Gør fremtiden grøn og praktisk med en ladestander i sommerhuset

Del

Sommerhuslivet i Danmark har altid været en idyllisk og afslappende flugt fra hverdagens travlhed. Men i takt med at vores samfund bevæger sig mod en mere bæredygtig fremtid, har en ny trend fundet vej til sommerhusverdenen: Elbiler og ladestandere. Den grønne bølge, der stræber efter at reducere CO2-udledningen og minimere vores aftryk på miljøet, har nået selv de mest afsides sommerhuse, og det viser sig at være en både smart og attraktiv tilføjelse.

Mange sommerhuslejere er allerede stolte elbilsejere, og de ønsker naturligvis, at deres ferieby tilbyder en praktisk og pålidelig opladningsløsning. Faktisk har udlejningsbureauet Feriepartner Odder-Juelsminde taget skridtet fuldt ud og giver nu sommerhusgæster mulighed for at filtrere deres søgning efter huse med ladestandere. Det betyder, at sommerhusgæster ikke længere skal bekymre sig om at finde en ledig ladestation, mens de burde slappe af og nyde deres ferie.

Energivenlige sommerhuse: Ladestandere er en attraktiv tilføjelse 
En ladestander gør et sommerhus langt mere attraktivt – især for den kvalitetsbevidste feriegæst, der ikke ønsker at bruge sin dyrebare ferietid på at vente ved en ladestation. At have en ladestander ved dit sommerhus betyder, at du og dine gæster ikke længere skal bekymre jer om at lede efter den nærmeste ladestander, der kan være kilometer væk. Denne bekvemmelighed giver en win-win-situation for både sommerhuslejere og udlejere og øger sommerhusets appel i forhold til nabohusene uden ladestandere.

Rapporter understreger også den stigende efterspørgsel efter ladestandere i kyst- og sommerhusområder generelt. Ifølge en rapport fra Rambøll, der er udarbejdet for Dansk Kyst- og Naturturisme, forventes behovet for ladestandere at stige markant inden 2030. Det gør investeringen i en ladestander ikke blot til en investering i dit sommerhus, men også til en investering i fremtiden. 

Ikke desto mindre er der udfordringer forbundet med implementeringen af ladestandere i nogle sommerhusområder. Spørgsmål om strømforsyning og kapacitet kan opstå, og der er en reel risiko for, at udbredelsen af elbiler kan overstige udviklingen af strømforsyningen. 

Teknologiske overvejelser: Ladestandere til elbilejere med sommerhus 
Også for elbilejere, der ejer et sommerhus, er overvejelsen om at installere en ladestander relevant. Selvom det er muligt at oplade via en almindelig stikkontakt – en såkaldt mormoropladning – frarådes det stærkt på grund af risikoen for overophedning og brand. En mere sikker og effektiv løsning er at anskaffe en ladeboks, eller alternativt få en autoriseret elektriker til at installere et kraftstik (CEE-kontakt). Hos VS Automatic A/S implementerer vi både CCE-kontakter og ladestandere til dit sommerhus. 

Kort sagt, investeringen i en ladestander til sommerhuset bringer ikke kun fordele med sig for lejere og gæster, men også for ejere og det omkringliggende miljø. Denne grønne bevidsthed og praktiske tilgang til bæredygtighed kan være en betydningsfuld faktor i den moderne sommerhusoplevelse.

Læs mere her: Find den rette ladestander til dit sommerhus

Nøgleord

Kontakter

Links

Om VS Automatic

Hos VS Automatic går vi langt for vores kunder og holder hvad vi lover. Vi vægter de tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder højt.

Vi spænder meget bredt og er stærke på alt fra klassiske el installationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik.

Følg pressemeddelelser fra VS Automatic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VS Automatic

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye