Danske Spil A/S

Millionær på Lotto: ”Vi rejser hele skidtet op – hvorhen er hamrende ligegyldigt”

Del

En ældre mand fra Nordjylland vil lade tilfældet råde, når han og konen skal ud at rejse for den million, han har vundet i Lotto.

Når man nu bare gerne vil rejse, men er lidt mindre sikker på, hvor man gerne vil rejse hen, så kan man jo gøre ligesom en ældre, nordjysk mand, der for nyligt vandt 1.000.000 kroner i Lotto takket være MILLIONÆRCHANCEN: Han har simpelthen tænkt sig at sætte sig ud i lufthavnen sammen med sin kone og så vente på et godt tilbud.

”Vi rejser hele skidtet op. Der skal ikke være noget tilbage. Når vi går på pension, så pakker vi to kufferter og sætter os ud i lufthavnen og venter. Og så er det bare: ’Hov, der var en afbudsrejse! Den tager vi.’ Hvorhen er hamrende ligegyldigt,” siger han.

Med en hel million på kontoen kunne man måske sige, at manden og hans kone har råd til at vælge, som de vil, i stedet for at vente på en afbudsrejse, men…

”Men det kommer ikke til at ske. Det er vi for nordjyske til. Ja, vi er lidt smånærige,” siger manden med et grin.

Det rent praktiske med, hvad der så skal i kufferten, det finder manden nok ud af undervejs, mener han.

”Underbukser og strømper, og tandbørste og barbergrej. Så er den kuffert pakket, og hvis det så er ned i varmen, så kan man jo købe et par shorts, og er det til Nordnorge, så er den pakket i forvejen, hvis man lige køber noget varmt tøj,” siger han.

I første omgang er der lige par år til pensionen, så her og nu skal pengene have lov at stå i fred og ro – men det er faktisk også lidt tilfældigt, at de får lov til det. For hvis ikke AaB havde tabt pokalfinalen til FC København tilbage i maj måned, så var rejsen allerede startet nu.

Manden havde nemlig tænkt sig at følge i hælene på AaB’s fodboldhold på dets rejse ud i europæisk fodbold i løbet af efteråret. Men da AaB tabte pokalfinalen til FC København – og i øvrigt rykkede ned fra Superligaen - så blev der ingen nordjyske fodboldrejser i denne omgang.

”Vi havde jo regnet med, at vi skulle ud i Europa med det lokale fodboldhold. Det havde været fint om det så var blevet til det kolde Finland, Nordnorge eller Prag eller Cypern, så ville mig og konen være taget af sted med dem og så være blevet i måske 14 dage, men det gik jo ikke så godt med AaB,” siger manden med et stille suk.

Om MILLIONÆRCHANCEN

MILLIONÆRCHANCEN gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum