Comwell A/S

Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

Del

Efter mere end 20 år med hoteldrift i Sorø overlader Comwell Hotels driften af Comwell Sorø til CIC Hospitality den 1. november 2023. Alle ansatte på hotellet får mulighed for at fortsætte arbejdet under ny operatør.

Comwell Hotels har været repræsenteret i den vestsjællandske by Sorø siden 1999, men overlader nu driften af hotelejendommen til nye hænder.


”Vi har været rigtig glade for at drive hotel i Sorø, hvor vi har skabt fine resultater og søsat mange gode tiltag gennem årene. Comwell Sorø er en lille perle i meget smukke omgivelser, som vi er ærgerlige over at forlade. Vi har haft en god dialog med ejer af ejendommen om fremtidige lejeforhold, men kan ikke længere imødekomme hinandens forventninger for forlængelse af lejemålet,” lyder det fra Peter Schelde, koncernchef i Comwell Hotels.

Alle medarbejdere sikret

Ejendommens nye operatør CIC Hospitality, som også driver hoteller i Norge og Sverige, ser frem til at overtage driften af det nuværende Comwell Sorø:


”Vi glæder os til at overtage ansvaret for hoteldriften i den fine, unikke bygning i Sorø. Og ikke mindst til samarbejdet med alle hotellets nuværende medarbejdere, som, hvis de ønsker det, naturligvis kan fortsætte med os som arbejdsgiver. På samme måde er gæster, der allerede har en fremtidig booking, også garanteret, at de kan beholde den,” lyder det fra Øyvind Øhman, Senior Operations Manager i CIC Hospitality.


Stærkt repræsenteret i området


Comwell Hotels vil fortsat være stærkt repræsenteret i området.


”Comwell har heldigvis flere fantastiske hoteller i området i relativ tæt afstand til Sorø – både i Køge, Roskilde og Klarskovgaard ved Korsør. Så vores gode, loyale gæster kan fortsat nemt få adgang til de faciliteter og den høje service, som de kender os for.”


Gæster og kunder, der måtte blive berørt af operatørskiftet, vil – hvis de ønsker det – få mulighed for at flytte eksisterende bookinger til et af Comwells andre hoteller.


Fakta om CIC Hospitality:
CIC Hospitality tæller mere end 650 ansatte, og virksomhedens hotelportefølje består per 1. november 2023 af 28 hoteller. CIC har en ambition om at vækste med ti hoteller hvert år. Fire nye hoteller er allerede underskrevet for 2024.

Nøgleord

Kontakter

Om Comwell

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i Danmark, et i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I mere end 50 år har Comwell drevet specialiserede møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere. I dag servicerer Comwell ikke kun traditionelle møder men også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events.

Comwell råder over knap 3.000 værelser og 450 møde- og konferencelokaler.

Følg pressemeddelelser fra Comwell A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Comwell A/S

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’13.6.2023 10:39:49 CEST | Pressemeddelelse

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum