VS Automatic

VS Automatic A/S fejrer tre nyudlærte elektrikere

Del

Tre lærlinge har færdiggjort deres uddannelse hos VS Automatic A/S og kan nu kalde sig elektrikere. Det blev traditionen tro fejret med pølser på grillen i det horsensianske elinstallatørfirma.

I sidste uge var der store smil på læberne og pølser på grillen hos elinstallatørvirksomheden VS Automatic A/S i Horsens. Tre nye svende er netop blevet udlært, og det blev fejret på traditionel vis.

”Det er altid en festdag, når vores lærlinge gør deres uddannelse færdig,” siger direktør i VS Automatic, Torben Steffensen. ”Vi har brug for god arbejdskraft i branchen for at kunne nå vores mål om et grønnere samfund, og vi er glade og stolte over at være med til at sørge for den arbejdskraft.”

Glæden er særligt at spore hos de tre nyudklækkede elektrikersvende, Katrine Vagtborg Bladt, Peter Eisner og Mikkel Kjær Jørgensen, der med svendebrevet i hånden har haft deres sidste dage som lærlinge. Sidstnævnte har ovenikøbet modtaget TEKNIQ Arbejdsgivernes medalje, som gives til særligt fagligt dygtige svende.

”Det er meget dejligt og en lettelse, at der ikke er flere skoleperioder at kigge frem til,” siger Mikkel Kjær Jørgensen. Selvom han er bevidst om de videreuddannelser, som svendebrevet giver adgang til, er han for nu godt tilfreds med at skulle arbejde og tjene penge.

Læretid med udfordringer og udvikling
De tre elektrikere har alle været tilknyttet VS Automatic under hele deres læretid, og de er enige om, at virksomheden er et godt sted at være i lære.

”VS Automatic er et fantastisk firma – folk er venlige, smilende, og der er en god tone,” siger Mikkel Kjær Jørgensen. ”De er også meget hjælpsomme, og hvis man ringer med et spørgsmål, vil de altid gerne hjælpe.”

”Det er et godt sted at være i lære, fordi vi har forskellige afdelinger, og det giver en mulighed for at kunne fordybe sig i forskellige områder,” siger Peter Eisner. Han har gennem sin læretid prøvet kræfter med både automation, alarmer, varmepumper, solceller, ladestandere og installation – fagets bredeste område.

Katrine Vagtborg Bladt har også været glad for VS Automatic som arbejdsplads, fordi der har været plads til at få lov til de opgaver, der har trukket mest i hende.

”Jeg har kunnet udvikle mig alt det, jeg har haft lyst til,” siger hun. ”Hvis man åbner munden og siger, hvad man har lyst til, så får man lov til det. Jeg har aldrig følt mig som en lærling, der bare laver lorteopgaver, det har svendene gjort lige så meget. Selvom jeg ikke har kunnet det samme, har jeg fået lov til ting, og det har været fedt.”

Nye eventyr venter i Horsens og ”down under”
Katrine Vagtborg Bladt og Mikkel Kjær Jørgensen fortsætter begge hverdagen som elektrikere i VS Automatic. Nu med mere ansvar men samme mængde godt fællesskab med kollegerne.

”De har alle tre været engagerede og arbejdsomme lærlinge, der har udviklet sig til at blive nogle dygtige elektrikere, og derfor er vi rigtig glade for, at både Katrine og Mikkel gerne vil blive hos os,” siger Torben Steffensen.

For Peter Eisner venter næste eventyr i Australien, hvor han med en gruppe kammerater rejser ned for at arbejde og opleve landet.

”Bagefter har jeg overvejet at læse videre, men det er ikke fastlagt. Tiden vil vise, hvordan det går, men at vende tilbage til VS er heller ikke udelukket,” siger han.

Nøgleord

Kontakter

Links

Om VS Automatic

Hos VS Automatic går vi langt for vores kunder og holder hvad vi lover. Vi vægter de tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder højt.

Vi spænder meget bredt og er stærke på alt fra klassiske el installationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik.

Følg pressemeddelelser fra VS Automatic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VS Automatic

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye