Sport Event Denmark

Søg medieakkreditering nu

Del

VM kano og kajakmaraton afvikles på Jels Sø 28. august til 3. september, og der er gode muligheder for medier for at dække mesterskabet.

Medieakkreditering til VM kano og kajakmaraton

VM kano og kajakmaraton afvikles fra den 28. august til en 3. september på Jels Sø. Der vil være gode muligheder for pressen for at dække mesterskabet, hvor der også er danske medaljechancer.

Medieakkreditering: https://icf.msl.es/icf/public/newAccreditation.jsp?champCode=1704&typefrm=PRESS

Eventhjemmeside: https://www.canoemarathon.dk/

For yderligere oplysninger om vinkler, mediemuligheder, praktik osv, kontakt:

Eline Andersen

Pressechef, VM kano og kajakmaraton 2023

51225385

ea@sporteventdenmark.com

DKF og Danmark var vært for VM maraton i 2013 på Bagsværd Sø og skal også være værter for VM igen i 2027 i Silkeborg, hvor der var EM sidste år.

2023 ICF Canoe Marathon and Para Canoe World Championships afvikles på Jels Sø, nu fra den 28. august til 3. september 2023 af Dansk Kano og Kajak Forbund for det Internationale Kano og Kajakforbund, ICF i samarbejde med de økonomiske partnere Vejen Kommune, Trekantområdet og Sport Event Denmark.

Nøgleord

Kontakter

Om Sport Event Denmark

Sport Event Denmark arbejder for at tiltrække, organisere og udvikle store internationale tilskuer- og deltagerevents. Det er Sport Event Denmarks ambition, at disse internationale sportevents skal involvere og begejstre danskerne, skabe stolthed, udvikle idrætten, skabe vækst og turismeomsætning samt markedsføre Danmark internationalt. 

Sport Event Denmark finansieres via udlodningsmidlerne.

Følg pressemeddelelser fra Sport Event Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sport Event Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye