Fly PLAY hf

Rekordmåned for PLAY: Islandsk flyselskab transporterede 191.577 passagerer i juli

Del

PLAY slog igen sin egen passagerrekord i juli, blandt andet på grund af rejseaktivitet til/fra CPH

København, 10. august 2023 - Det islandske flyselskab PLAY har netop sat en imponerende rekord med dets præstation i juli måned. Med en overbevisende stigning i antallet af passagerer og en imponerende belægningsgrad, markerer denne måned en milepæl i PLAY’s historie.

I løbet af juli måned har PLAY transporteret hele 191.577 passagerer, hvilket er en stigning på 74% sammenlignet med samme måned sidste år, hvor passagertallet var på 109.937. Denne imponerende vækst viser en stærk og vedvarende interesse for PLAY’s tjenester og kvalitet.

Ikke kun har antallet af passagerer sat rekord, men også belægningsgraden har nået nye højder. Med en belægningsgrad på 91,1% i juli har PLAY leveret enestående service og komfort til selskabets rejsende, hvilket er et klart bevis på dets engagement i at opfylde passagerernes behov.

PLAY har haft en stærk præstation på tværs af forskellige markeder. Især i Nordamerika har selskabet oplevet en stor efterspørgsel, og belægningsgraden på selskabets nordamerikanske ruter har været på imponerende niveauer over 90%. Dette er en indikation af det tillidsforhold, som PLAY har opbygget med passagerer på tværs af Atlanten.

På de europæiske markeder har destinationer, som København, London, Paris, også opnået stor succes i juli måned med belægningsgrader over 90%. Denne alsidige præstation afspejler PLAY’s evne til at imødekomme forskellige rejsendes behov og præferencer.

Ikke mindst har PLAY også styrket sin position på hjemmebane. Med en stigning i både kendskab og tillid fra den islandske offentlighed, har PLAY opnået større markedsandel. Det er bemærkelsesværdigt, at 54% af islændingene, der rejste fra Island i juni 2023, valgte at flyve med PLAY. Dette tydelige tegn på tillid og præference fra de lokale borgere understreger PLAY’s status som det foretrukne valg for den islandske offentlighed.

PLAY ser tilbage på juli 2023 som en banebrydende måned, hvor deres forpligtelse til at levere fremragende service og overlegne flyoplevelser har båret frugt. Med imponerende vækst i passagertal, rekordhøj belægningsgrad og stærk positionering på både hjemmebane og internationale markeder, fortsætter PLAY med at flyve højt som et førende flyselskab i luftfartsindustrien. Birgir Jónsson, administrerende direktør for PLAY, udtaler:

”Det er virkelig en fantastisk følelse at være vidne til, at vores forretningsmodel kommer op i gear efter en formidabel indsats af vores fantastiske team i den udfordrende opstartsfase de seneste to år. Alle PLAY-medarbejdere er fokuserede på at give vores passagerer en god pris og få dem til deres destination på en sikker og punktlig måde, og dette vil vi fortsætte med at være - samtidig med at vi har det sjovt”.

Siden foråret 2023 har PLAY tilføjet og/eller relanceret 20 nye destinationer til sit netværk.

Læs hele rapporten her: https://www.flyplay.com/en/news/busiest-month-ever-for-play-load-factor-hits-91

Kontakter

PLAY er et lavprisflyselskab, der flyver fra Island til 30+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf