Jesper Baltzer bliver ny HR-direktør i ATP

Del

Med solid erfaring fra Novo Nordisk begynder Jesper Baltzer i sit nye job som HR-direktør i ATP d. 1. september.

Jesper Baltzer er ny HR-direktør i ATP
Jesper Baltzer - ny HR-direktør i ATP

ATP får fra 1. september ny HR-direktør, og valget er faldet på Jesper Baltzer, der kommer fra Novo Nordisk, hvor han i mere end 15 år har arbejdet inden for HR.  

I ATP får Jesper Baltzer ansvaret for bl.a. Koncern-HR og Facility Management i pensions- og administrationskoncernen. Han kommer til at referere til CFO Pernille Vastrup, der som koncerndirektør har ansvaret for Corporate Functions. 

Jesper Baltzer har i de seneste 15 år haft flere forskellige HR-positioner i Novo Nordisk, og siden 2018 har han været Vice President for Global People and Organization Services i medicinalkoncernen. 

- ATP er en rigtig interessant virksomhed med en bred vifte af opgaver og dygtige medarbejdere, som jeg glæder mig til at lære at kende og skabe resultater sammen med. Det er en anden type virksomhed, end hvad jeg kommer fra – men jeg har hørt meget godt om ATP og ved, hvilken nøglerolle ATP spiller i det danske samfund. Det ser jeg frem til at være en del af, udtaler Jesper Baltzer. 

Om udnævnelsen af den nye HR-direktør siger CFO Pernille Vastrup: 

- Jesper er kompetent inden for samtlige HR-discipliner og kommer med et bredt systemkendskab samt et stort fokus på forretningsorienteret HR. Samtidig har han stor erfaring med at understøtte og udvikle større organisationer og deres servicefunktioner, og derfor er han den rette til at stå i spidsen for HR og Facility Management i ATP. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Jesper. 

I jobbet som HR-direktør afløser Jesper Baltzer den hidtidige HR-direktør Bård Grande, der valgte at stoppe i ATP tidligere på sommeren. 

Kontakter

Vedhæftede filer

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. ATP Livslang Pension er en kollektiv ordning med mere end 5 mio. medlemmer og en pensionsformue på 936 mia. kr. Vores opgave er at sikre gode, stabile pensioner, så danskerne har lidt mere at leve for den dag, de går på pension. Derudover sikrer vi udbetaling af en række velfærds- og sikringsydelser. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, kommer fra ATP Koncernen. Sammenlagt udbetaler vi 280 mia. kr. om året til 2,4 mio. borgere på vegne af staten, kommunerne og arbejdsmarkedets parter.

Følg pressemeddelelser fra ATP

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye