Better Energy og fire danske køkkenproducenter indgår langsigtet aftale om indkøb af vedvarende energi

Del

Køkkenvirksomhederne Kvik, DFI-Geisler, Multiform og JKE Design har forpligtet sig til en 10-årig PPA med Better Energy. Aftalen bidrager til udviklingen af en ny solcellepark i Jylland.

Better Energys elindkøbsaftale (PPA) med de fire virksomheder er endnu et eksempel på, hvordan organisationer med forskellige energibehov kan påvirke den grønne energiomstilling direkte. Ved at forstå sektorens energibehov og indgå partnerskab med ligesindede virksomheder har Kvik, DFI-Geisler, Multiform og JKE Design samtidig sikret en stabil forsyning af omkostningseffektiv elektricitet i de næste 10 år.

Gennem denne virksomheds-PPA-model kan producenter inden for forskellige brancher komme tættere på deres bæredygtighedsmål og deltage i den grønne omstilling.

”Som producenter er det vores ansvar at være fokuseret på bæredygtighed og fortsat finde måder at reducere miljøpåvirkningen af vores virksomheder på,” udtaler Henrik Gade Andersen, direktør for strategisk indkøb hos Kvik.

”Ved at indgå partnerskab med DFI-Geisler, Multiform og JKE Design for at købe grøn elektricitet gennem en PPA med Better Energy kan vi sikre, at vi bevæger os mod mere bæredygtige forretningspraksisser.”

Den nye solpark ligger nær Stevning i det sydlige Jylland. Den tilføjer 35 GWh årligt produceret vedvarende energi til det danske elnet - hvilket svarer til energibehovet for 22.500 danskere. Parken genanvender jord, der tidligere blev brugt til minkavl, og fokuserer på at genoprette biodiversiteten i området ved at oprette mikrohabitater til smådyr og insekter.

Better Energys nye kontor i Kolding står for drift og vedligeholdelse af parken, der er tilsluttet det danske elnet.

”Beslutningen fra Kvik, DFI-Geisler, Multiform og JKE Design om at adressere den miljømæssige påvirkning af den energi, de forbruger, har haft en reel indvirkning på etableringen af den nye solcellepark,” siger Mikkel Thorup, direktør for PPA hos Better Energy. ”Det er vigtigt, at virksomheder med energiforbrug af alle størrelser og på tværs af alle sektorer har mulighed for at købe vedvarende energi, så de kan bevæge sig mod bæredygtighed og tage direkte del i den grønne omstilling.”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Better Energy

Better Energy er et vedvarende energiselskab, der sælger støttefri, grøn strøm fra egne solcelleparker, som vi udvikler, bygger, drifter og ejer. På den måde sikrer vi ny og additionel energi til elnettet. Grøn, bæredygtig energi der reducerer CO2-emissioner, fremmer biodiversitet og er billigere end kul, olie & gas. Better Energy er et af Europas hurtigst voksende vedvarende energiselskaber med en projektportefølje på over 10 GW ny solcellekapacitet.

Følg pressemeddelelser fra Better Energy

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Better Energy

Årsrapport 2023 – Better Energy mere end fordoblede grøn energiproduktion i 202325.4.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Better Energy offentliggjorde i dag sin årsrapport for 2023, der beretter om solid fremgang og stærke forretningsmæssige milepæle i et år med investeringer og strategisk eksekvering. Virksomheden øgede produktionen af vedvarende energi, udvidede sine porteføljer af vedvarende energiparker og inkluderede flere parker i sine tre joint venture-partnerskaber. I 2024 forudser Better Energy en stigning i forretningsaktiviteterne, hvilket afspejles i øgede forventninger til året.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye