Hummel

hummel og Warner Bros. Discovery fejrer 100-års jubilæum med lancering af unik børnetøjskollektion

Del

Fejringen af hummels 100-års fødselsdag fortsætter med et unikt samarbejde med gigantiske Warner Bros. Discovery, der også fylder 100 år i år. I en ekstraordinær børnetøjskollektion bringes de populære Looney Tunes-karakterer til live i et fortryllende mashup, der hylder begge brands' jubilæum.

Det danske sportsbrand hummel er gået sammen med legendariske Warner Bros. Discovery Global Consumer Products for at skabe en helt unik børnetøjskollektion. Inspireret af de ikoniske Looney Tunes-karakterer er dette samarbejde fyldt med action, spænding og masser af personlighed.

I år, hvor både hummel og Warner Bros. Discovery fejrer deres 100-års jubilæum, har de slået sig sammen for at udvikle en ekstraordinær kollektion, der hylder begge brands' stolte historie.

For allerførste gang kan du opleve et banebrydende mashup, hvor Warner Bros. Discoverys elskede karakterer Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety Bird og Lola Bunny bliver iklædt de legendariske kostumer fra Superman og Batman —krydret med de ikoniske hummel-vinkler på skuldrene.

”Vi er utrolig stolte over at fejre både hummels og Warner Bros. Discoverys 100-års jubilæum med denne ekstraordinære kollektion. Ved at kombinere vores mest ikoniske hummel-designs med de elskede Looney Tunes-karakterer og Warner Brothers klassiske superhelte, har vi i fællesskab skabt en kollektion, der forener sport og popkultur på en helt ny måde,” udtaler hummel CEO, Allan Vad Nielsen.

De historiske karakterer er designet i de populære hummel-styles som det klassiske Champion Set, The Actus Jr., og den mest unikke af dem alle: en specialdesignet T-shirt og hættetrøje.  

Kollektionen lanceres den 10. august og vil være tilgængelig på hummel.net.

Kontakter

Billeder

Om Hummel

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, der rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. hummel A/S er en del af Thornico koncernen.

Følg pressemeddelelser fra Hummel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hummel

Trods utilfredsstillende resultat i 2023: hummel fastholder ambition om at blive top-10 sportsbrand i verden10.6.2024 10:00:18 CEST | Pressemeddelelse

Det danske sportsbrand hummel kommer ud af 2023 med en ny omsætningsrekord på 2,225 mia. kr., mens en realisering af varelageret, udfordrende kundeforhold og en stigende rente giver røde tal på bundlinjen. Et utilfredsstillende resultat, mener hummels CEO, Lars Stentebjerg, der dog forventer at være tilbage i sorte tal i 2024. Ambitionen på sigt er fortsat at blive blandt de 10 største sportsbrands i verden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye