PAULSEN skal bygge for MT Højgaard i Dalum Papirfabrik

Del
MT Højgaard PD indgår større entrepriseaftale med Byggeselskabet PAULSEN a/s om over 80 boliger i Dalum Papirfabrik i Odense.

Byggeselskabet PAULSEN og MT Højgaard PD har indgået en aftale om opførelse af 63 rækkehuse og 20 unikke ejerlejligheder i Dalum Papirfabrik i Odense SV.

Rækkehusenes første etape består af 22 boliger, som skal stå klar til indflytning d. 1. oktober 2024. Hertil skal de 20 unikke new yorker-inspirererede lejligheder også være klar til indflytning d. 1. oktober. Det forventes, at der vil være en byggeperiode på cirka ét år.

Eksklusive ejerlejligheder
Rækkehusene (Papirrækkerne) bliver på mellem 90-130 m2 fordelt på to plan. Hver bolig får egen terrasse og altan på 1. sal.

New Yorker-lejlighederne bliver opført i en af den gamle papirfabriks bygninger, Hollænderhuset. Der bliver tale om nogle helt unikke lejligheder med store vinduespartier og meget højt til loftet. Boligarealet vil være på alt fra 120 til 200 m2.

”Jeg er meget tilfreds med denne aftale og ser frem til et godt samarbejde med Byggeselskabet PAULSEN. Jeg har store forventninger til at det bliver nogle helt unikke boliger, som bliver opført,” udtaler Finn Mortensen, projektdirektør for MT Højgaard PD.

Jesper Quist fra Byggeselskabet PAULSEN udtaler:

”Jeg er glad for, at MT Højgaard PD har vist os den tillid. Vi glæder os til at komme i gang med nogle både spændende og anderledes boliger udført i totalentreprise.”

Læs mere om boligerne her:

Ejerlejligheder: http://dalumpapirfabrik.dk/hollaenderhuset/

Rækkehuse: http://dalumpapirfabrik.dk/raekkehusene/

Kontakter

Finn Mortensen, projektdirektør hos MT Højgaard Property Development: +45 22 70 03 97

Billeder

Information om MT Højgaard Property Development

MT Højgaard Property Development
Knud Højgaards Vej 7
2860 Søborg

Følg pressemeddelelser fra MT Højgaard Property Development

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MT Højgaard Property Development

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye