Kombardo Expressen buldrer frem

Del

2023 er begyndt godt for fjernbusselskabet Kombardo Expressen. Status efter de første seks måneder af året viser, at der aldrig før har været så mange passagerer med busserne.

Kombinationen af bus og færge har vist sig effektiv for Kombardo Expressen, som netop har sat ny passagerrekord i de første seks måneder af 2023.
Kombinationen af bus og færge har vist sig effektiv for Kombardo Expressen, som netop har sat ny passagerrekord i de første seks måneder af 2023.

Kombardo Expressen buldrer frem. En opgørelse over trafikken i de første seks måneder af 2023 viser, at der aldrig før har været flere passagerer med busserne end lige nu.

376.116 rejsende har fra januar til og med juni været med busserne hos Kombardo Expressen, som er et samarbejde mellem Molslinjen og Herning Turist. Det er 20 procent flere gæster end i samme periode i det hidtidige rekordår i 2022.

”Vores busforretning er et lille eventyr, som hele tiden udvikler sig positivt, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressen kører på tværs af landet og passagererne rejser med Molslinjens hurtigfærger over Kattegat eller over Østersøen til Rønne på Bornholm. Med færgeturen adskiller Kombardo Expressen sig fra de andre fjernbusselskaber i Danmark.

”Danskerne kan lide fjernbusserne på grund af en lav billetpris og stor fleksibilitet. Vi har på ganske få år bygget et stærkt brand op omkring vores busforretning, og vi er slet ikke færdige med at udvikle på det koncept”, forklarer Jesper Skovgaard.

Første bus kørte ind på færgen i Aarhus på vejen til København i sommeren 2017 – og siden er mange busser og mange nye byer og ruter kommet til.

Kontakter

Billeder

Kombardo Expressen opstod i 2017 i et samarbejde mellem Molslinjen og Herning Turist. Siden er antallet af busser og passagerer steget, og mange nye ruter er kommet til.
Kombardo Expressen opstod i 2017 i et samarbejde mellem Molslinjen og Herning Turist. Siden er antallet af busser og passagerer steget, og mange nye ruter er kommet til.
Download

Om Molslinjen

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. I 2023 overtog Molslinjen det Helsingborgbaserede rederi, ForSea med ruten mellem Helsingør og Helsingborg. Tilsammen har færgerne mere end 15 millioner gæster årligt. Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier. I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Holstebro, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1800 medarbejdere. Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye