To nye tilskudspuljer åbner under SMV:Digital

Del

Helt ekstraordinært åbnes der om kort tid op for to nye puljer under SMV:Digital

Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr. 

Få tilskud til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig med at afklare behov i din virksomhed, beskrive digitale løsninger på markedet og til rådgivning vedrørende implementering. 

Læs mere om tilskuddet på 50.000 kr. her 

Investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr. 

Få tilskud til investering i teknologi og it (op til 200.000 kr.) og tilhørende rådgivning (50.000 kr.) 

Læs mere om tilskuddet på op til 250.000 kr. her 

Puljerne åbner den 15. august. Tilskuddene fra puljerne tildeles efter først-til-mølle, så vær klar til at sende din ansøgning, så snart puljerne åbner. 

Du kan starte forberedelsen af din ansøgning allerede nu eller tilmelde dig et af Erhvervshus Hovedstadens kommende infowebinarer: Oversigt over kommende webinarer her

Tilsagnsperioden er MEGET kort, og projekterne skal være gennemført og afslutningen indsendt senest 31. december 2023.  

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Invitation til årets turismemøde i Halsnæs12.9.2023 12:54:13 CEST | Aktuelt

Kære turisme, outdoor og oplevelsesaktør Du/I inviteres hermed til at deltage i årets turismemøde i Halsnæs. Turismemødet har det formål, at udvikle Halsnæs til en destination, som besøgende og turister får lyst til at rejse til uden for sommersæsonen. Ved mødet håber vi, at du/I har lyst til at bidrage med jeres viden og erfaringer, så vi sammen øger samspillet mellem erhvervet, aktørerne og kommunen. Invitationen er bred til turisterhvervet i både i Auderød, Frederiksværk, Liseleje, Lynæs, Hundested, Melby, Torup og Ølsted, og kender du en som ikke har modtaget invitationen, så er du velkommen til at sende den videre. Vi sørger for lidt god forplejning undervejs. Tilmeld dig her: Invitation til årets turismemøde i Halsnæs | Halsnæs Kommune Erhvervsservice (nemtilmeld.dk) Se programmet her: Tidspunkt Program 08:30 - 08.55 Ankomst, registrering og morgenkaffe 09.00 - 09.15 Velkomst ved Annette Westh Formand for Udvalget Erhverv og Beskæftigelse, om Byrådets fokus på turismeudviklingen.

Godt turist-aktørmøde i Liseleje den 9. juni 2023.12.6.2023 16:02:14 CEST | Nyhed

Halsnæs Kommune havde inviteret turist-aktørerne i Liseleje til morgenmøde på Liseleje Badehotel. Programmet bød på en ny turismestrategi og inspiration til forretningsudvikling. Michael Thomsen (V) Byrådet og medlem af bestyrelsen i VisitNordsjælland, bød velkommen og fortalte bl.a. at; "Turisme har stor politisk bevågenhed i Halsnæs Kommune og der er et særligt fokus på, at styrke turismen". Derefter præsenterede Annette Sørensen, direktør i VisitNordsjælland, den nye Turismestrategi 2030 ”Fremdrift og balance i turismen” og hvordan den bliver fulgt op med konkrete handlingsplaner. Susanne Tvergaard fortalte om den digitale markedsføring i VisitNordsjælland, og hvorledes den sender gæsterne videre til turist-aktørernes egne websites. Derefter var der en bred drøftelse af de fysiske turistmagasiner "Dit Nordsjælland" på dansk og dens engelske version "Your North Sealand" som er meget efterspurgte blandt turisterne og gæsterne. Næste punkt var Erhvervshus Hovedstaden, ved Mette Pederse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum