Ennogie Solar Group

Nyt partnerskab for grøn omstilling i boligforeninger, Ennogie og DKTV vil gøre boligforeninger bæredygtige med solenergi fra taget.

Del

Ennogie Solar Group A/S har indgået en samarbejdsaftale med DKTV A/S om ”fælles indsats til boligforeninger” herunder salg, markedsføring og installation til boligforeninger.

”Aftalen med DKTV er endnu et vigtigt skridt for Ennogie i realiseringen af vores ambition om at tilbyde boligforeninger omkostningsneutrale tagudskiftninger, dvs. tagudskiftning til solcelletag uden eller med væsentligt lavere huslejestigninger for beboerne, og dermed understøtte boligforeningers deltagelse i den grønne omstilling og samtidigt dække et stigende renoveringsbehov.
DKTV har allerede en stærk position i markedet for digitale løsninger til boligforeninger og kender vejen igennem beboerdemokratierne. En position og et kendskab, som vi sætter stor pris på nu at kunne blive en del af.” Udtaler Ennogies direktør Lars Brøndum Petersen.

”Vi er glade for, at det er lykkes at indgå et strategisk samarbejde med Ennogie om leverance af deres solcelle-tagløsning. DKTV er startet på en rejse mod en endnu mere grøn profil, og de sidste 3 år har vi leveret og installeret flere tusinde el-ladere til eksisterende og nye kunder i både boligforeninger, erhverv og privat. Nu tager vi næste skridt i denne grønne rejse og tilbyder solceller og solcelletage til boligforeninger, erhverv og privat. Vi ser store muligheder i samarbejdet med Ennogie, både til nybyg og tagrenovering, hvor f.eks. boligforeninger kan finansiere deres tagudskiftning ved produktion af strøm fra deres solcelletag.

Vi glæder os til at komme ud til vores kunder og præsentere konceptet!” Siger Henrik Dudek, Adm. Direktør i DKTV A/S.

Kort om Ennogie ApS - www.ennogie.com

Ennogies purpose er at gøre grøn og ren energi fra solen tilgængeligt for flere af os og bæredygtigt for os alle. Derfor udvikler og leverer Ennogie æstetiske og smarte solenergiløsninger til det bebyggede miljø og vil omdanne alle bygninger til bæredygtige producenter af solenergi. Ennogies løsninger skaber bæredygtig komfort for mennesker uden at skade miljøet og giver fremtidige generationer mulighed for at dække deres energibehov bæredygtigt og lokalt.

Kort om DKTV – www.DKTV.dk

DKTV A/S er selvstændigt datterselskab under TDC NET og er en landsdækkende teknikpartner og installationsvirksomhed med ca. 550 medarbejdere, der leverer effektive og fremtidssikrede løsninger – hver gang!

Vi betjener bolig- og antenneforeninger, hoteller, kommuner og erhverv med rådgivning, installation, drift og servicering af blandt andet solceller, elbil-ladestandere, energi-optimering og bredbånd m.fl. – desuden etablerer vi fiber-infrastruktur og sikringsløsninger til vores kunder.  

Kontakter

Billeder

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye