Esbjerg Kommune

Stor donation åbner Torvescenen torsdag under Esbjerg Festuge

Del

Takket være en stor donation fra Det Faglige Hus kan Esbjerg Festuge genåbne Torvescenen torsdag den 17. august og dermed udvide festugens musikprogram med endnu en koncertdag.

Er du vild med Kim Larsens legendariske musik, så kan du godt begynde at øve dig på Rabalderstræde, Pianomand, This Is My Life og Kvinde Min. En stor donation fra Johnny Nim og Det Faglige Hus betyder nemlig, at Esbjerg Festuge har booket Bellami feat Lune Carlsen til at genåbne Torvescenen torsdag den 17. august 2023.

”Vi er simpelthen så glade for den store donation, vi har fået fra Det Faglige Hus, og vi glæder os sådan til en vidunderlig koncertoplevelse med Bellami feat Lune Carlsen, ” siger eventchef Kirsten Bisgaard Kirchner og fortsætter:

”Stigende priser på alt, også musikere, har jo betydet, at vi egentlig var nødt til at skære torsdagskoncerterne fra i første omgang. Nu kan vi udvide musikprogrammet med endnu en dag og give esbjergenserne endnu mere fest, og det er jo lige det, festugen handler om.”

Et brag af en festlig aften

Det er Kim Larsens gamle musikere, der efter hans død har genskabt Bellami, og valgt Lune Carlsen til at udfylde Kim Larsens store plads som forsanger.

Sammen er Bellami feat Lune Carlsen klar til at gå på scenen torsdag den 17. august 2023 klokken 19.30 og fylde Torvet med fest, farver og ikke mindst fællessang af Kim Larsens legendariske sange i to gange 45 minutter.

For Johnny Nim og Det Faglige Hus betyder det meget at kunne byde esbjergenserne op til dans endnu en aften under festugen:

”Hvis Esbjerg skal være en kultur- og oplevelsesby, så skal vi udvikle kulturoplevelserne. Derfor er jeg rigtig glad for, at Det Faglige Hus kan være med til at bakke op om Esbjerg Festuge og sikre endnu en aften for fuld musik,” siger Johnny Nim, landsformand for Det Faglige Hus.

Kontakter

Kirsten Bisgaard Kirchner, eventchef, mail: kikir@esbjerg.dk, mobil: 20336266

Johnny Nim, landsformand Det Faglige Hus, mail: joni@detfagligehus.dk, mobil: 7912 8170

Links

Om Esbjerg Kommune

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum