Re-Match omorganiserer sin ledelse

Del

Herning, Danmark, 29. juni 2023 - Re-Match, en pioner inden for bæredygtig genanvendelse af kunstgræs, henter Christian Ørum ind som ny CEO, da Nikolaj Magne Larsen overdrager tøjlerne for at dedikere sin fulde energi til virksomhedens internationale ekspansion og finansiering.

Efter at have gennemført selskabets afnotering og hentet den europæiske vækstpartner Verdane ind som hovedaktionær sammen med den eksisterende investor, Nordic Alpha Partners, fratræder Nikolaj Magne Larsen nu stillingen som CEO for at investere sin fulde energi i planen mod accelereret international vækst. Christian Ørum, en erfaren leder med erfaring fra både industri- og recycling-virksomheder, tiltræder som ny CEO.

"Vi er meget glade for at byde Christian velkommen til Re-Match," siger Re-Match-forperson, Henrik Grand Petersen. "Denne ændring markerer næste skridt i vores ekspansive strategi, og Christian har gennem sine resultater og erfaring fra internationale virksomheder vist, at han er et stærkt match til den kommende rejse," tilføjer Nikolaj Magne Larsen. "Personligt er jeg ivrig efter at dedikere min indsats til den internationale vækstplan, som vi allerede startede for et stykke tid siden og nu forventer at kunne accelerere".

Christian Ørum, der blandt andet har været CEO i den internationale affaldshåndterings- og genanvendelsesvirksomhed, Marius Pedersen A/S, siger: "Jeg er meget begejstret for denne mulighed. Re-Matchs formål og tilbud er stærkt, og virksomheden er godt positioneret til international vækst. Jeg ser virkelig frem til at tage denne nye udfordring op sammen med det kompetente og engagerede team hos Re-Match."

Den nye CEO indtræder i sin rolle, mens Re-Match fortsætter sin meget ekspansive globale fabriksudrulningsstrategi.

"Ved denne milepæl, vil jeg gerne takke vores co-founder, Nikolaj Magne Larsen, for hans to år som CEO og for hans store bidrag til Re-Matchs mål om at blive den nye standard inden for genanvendelse af kunstgræs," slutter Henrik Grand Petersen.

Christian Ørum tiltræder stillingen som CEO med øjeblikkelig virkning.

Kontakter

Billeder

Om Re-Match:

Re-Match, der blev grundlagt i 2013 og har hovedsæde i Danmark, er pioner inden for materialegenvinding af kunstgræsbaner. Med sin patenterede teknologi tilbyder den Herning-baserede virksomhed en miljømæssigt bæredygtig genanvendelsesproces, der har modtaget EU Environmental Technology Verification (ETV) samt EuCertPlast. Dernæst har fabrikken i Herning modtaget ISO 9001- og 14001-certificeringer.

Re-Match har siden sin start genanvendt mere end 160.000 tons affald og heraf plastfibre svarende til mere end 710 mio. plastposer.

Re-Match har for nylig afsluttet byggeriet af sin anden fabrik i Tiel, Holland, er begyndt at bygge den tredje i Erstein, Frankrig og planlægger at bygge yderligere fabrikker efter samme skabelon i USA.

Følg pressemeddelelser fra Re-Match Holding A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Re-Match Holding A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye