Nyt familienetværk åbner snart i Slagelse

Del

Fællesskab, fællesspisning og aktiviteter for både børn og voksne er på programmet i Familienetværket Slagelse som holder opstartsfest den 27. august. Netværket er et partnerskab mellem Menighedsplejen i Slagelse og Blå Kors Danmark.

Familienetværket i Slagelse har åbningsfest den 27. august. Foto: Jens Peter Engedal.
Familienetværket i Slagelse har åbningsfest den 27. august. Foto: Jens Peter Engedal.

Familier bliver mødt med åbne arme og masser af nærvær i et fællesskab med andre mennesker, der også kender til en hverdag med forskellige udfordringer som fx ensomhed, skilsmisse, presset økonomi eller sygdom. 

Det er tanken bag Familienetværket Slagelse, som holder opstartsfest søndag den 27. august kl. 14-17. Familienetværket er et gratis tilbud til sårbare familier og enlige og drives i partnerskab med Menighedsplejen i Slagelse, der er et samarbejde mellem bykirkerne Sct. Mikkels Kirke, Sct. Peders Kirke, Nørrevangskirken og Antvorskov Kirke og Blå Kors Danmark.

Sidsel Transe Munch, der er projektleder for det nye familienetværk i Slagelse, håber, at netværket bliver taget godt imod i byen:

"Vi glæder os rigtig meget til at byde familierne velkommen. Familienetværket skal være et frirum i hverdagen, hvor man kan slappe af og sænke skuldrene og være den, man er. Det er sted, hvor man kan møde andre, der også har brug for et netværk ", siger hun.

Fællesskab og hygge for børn og voksne 

Familienetværket Slagelse mødes onsdage i ulige uger kl. 16-19 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård, parterre i Nygade 6A over gården. 

Til hver samling vil der være plads til sjov og hygge og også kreative aktiviteter for både børn og voksne. En gang imellem vil der også være fokus på særlige temaer som hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, velvære og sundhed. 

"Gennem samvær, spisning og aktiviteter håber vi, at mange vil opleve at få nye relationer, være en del af et fællesskab og få inspiration til blandt andet familieliv og forældreskab", siger projektleder Sidsel Transe Munch. 

Familienetværk i flere byer

I dag driver Blå Kors Danmark snart 40 familienetværk i partnerskab med lokale kirker og en friskole. 

"Vi glæder os over det nye samarbejde med Menighedsplejen i Slagelse, og muligheden for sammen at række ud til både familier og enlige  i nærområdet. Familienetværket er en god indgang til fællesskab med andre familier og frivillige, samt mulighed for at få konkret hjælp til at håndtere hverdagens forskellige udfordringer," siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Morten Skov Mogensen.

Til åbningsfesten i Slagelse den 27. august vil der være pandekager, hygge og underholdning med tryllekunstneren Tryllestøv.

Hvis man vil deltage i Familienetværket, skal man tilmelde sig på tlf. 40 26 99 53 ellerfamilienet@slagelsemenighedspleje.dk

Kontakter

Sidsel Transe Munch, projektleder for Familienetværket Slagelse, tlf.: 40 26 99 53 / stm@blaakors.dk

Billeder

Foto: Jens Peter Engedal.
Foto: Jens Peter Engedal.
Download

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye