Hempel A/S

Hempel A/S udnævner Ana Henriques som ny Executive Vice President, Decorative

Del

I en opdatering af Hempel A/S’ direktion udnævnes Ana Henriques til Executive Vice President, Decorative.

Kernebudskaber

  • Fra 1. august 2023 bliver Ana Henriques en del af Hempels direktion når hun overtager stillingen som Executive Vice President, Decorative.
  • Ana kommer til Hempel A/S fra stillingen som Global Vice President, Head of Global Non-Alcoholic Business hos verdens største bryggeri, AB InBev.
  • Ana er brasiliansk statsborger og flytter til Danmark fra USA.
  • Ana efterfølger Joe Devitt, som har besluttet at gå på pension efter mere end 30 år med Crown og Hempel.

Fra 1. august 2023 byder Hempel A/S Ana Henriques velkommen i sin koncernledelse som Executive Vice President, Decorative. Decorative dækker over Hempels globale aktiviteter inden for husmaling.

Ana Henriques kommer til Hempel fra stillingen som Global Vice President, Head of Global Non-Alcoholic Business hos verdens største bryggeri, AB InBev. Ana er brasiliansk statsborger og flytter til Danmark fra USA.

Ana er en erfaren international direktør med tæt på 20 års erfaring i den dynamiske industri for dagligvareprodukter. I AB InBev er hun ansvarlig for ledelsen af et tværfunktionelt team der håndterer virksomhedens alkoholfri portefølje, en forretningsdel med en milliardomsætning målt i dollar, der spænder over mere end 60 globale brands. Før sin tid hos AB InBev har Ana arbejdet for PepsiCo i USA og Kina.

”Vi er virkelig glade for at kunne tiltrække en erfaren leder som Ana til Hempel-koncernen," siger Michael Hansen, koncernchef og administrerende direktør for Hempel A/S. "Med hendes omfattende erfaring med at lede og vækste brands globalt, er jeg overbevist om, at Ana vil tilføje nye perspektiver til vores husmalingsforretning, og jeg er glad for at byde hende velkommen til Hempel og direktionen."

Ana vil stå i spidsen for Hempels største kundesegment, dets husmalingsforretning på EUR 775 millioner, som repræsenterer 36 % af Hempels omsætning. Hempels husmalingsportefølje dækker bl.a. over varemærkerne Farrow & Ball, Crown, Wattyl, Renaulac og J.W. Ostendorf.

”Jeg ser frem til at blive en del af Hempel og til at arbejde med exceptionelle mærker indenfor husmaling, professionelle kunder og detailkæder samt kvalitetsbevidste forbrugere, som i mange tilfælde virkelig er loyale overfor disse mærker. Det, der i sandhed adskiller Hempel, er ikke kun dets nævneværdige markedstilstedeværelse, men også det faktum at selskabet er ejet af Hempel Fonden, der er dedikeret til at give tilbage til samfundet. Dette unikke aspekt stemmer tæt overens med mine personlige værdier og giver en dyb følelse af formål i vores fælles mission. Sammen vil vi bygge videre på Hempels arv, skabe innovation og bæredygtige løsninger, samtidig med at vi har en positiv indvirkning på de samfund, vi servicerer,” siger Ana Henriques.

Ana efterfølger Joe Devitt, som har besluttet at gå på pension efter mere end 30 år hos Crown Paints og Hempel.

“Joe har været en fantastisk kollega, og han vil i høj grad blive savnet i direktionen og i hele Hempel. Som leder af vores husmalingsforretning har Joe været central for segmentets vækst gennem årene og den succesfulde udvikling af vores stærke varemærker. Vi vil fejre hans mange præstationer, inden vi siger farvel til ham i slutningen af august,” siger Michael Hansen.

Kontakter

Links

Om Hempel

Hempel, der er en af verdens førende leverandører inden for pålidelige malingsløsninger, er en global virksomhed med stærke værdier, som samarbejder med kunder inden for segmenterne husmaling, marine, infrastruktur og energi. Hempel har et globalt set-up med fabrikker, innovations- og forskningscentre samt lagre på tværs af lande og regioner.

Hempels maling og overfladebehandlinger beskytter og udsmykker bygninger, infrastruktur og andre aktiver, og spiller en vigtig rolle i vores kunders globale forretning. De hjælper med at minimere vedligeholdelsesomkostninger, giver forbedret æstetik og bedre energieffektivitet.

Hos Hempel er formålet at skabe en bedre fremtid med bæredygtige løsninger til overfladebehandling. Vi er overbeviste om, at vejen til succes ligger i at gøre bæredygtighed til kernen i vores forretning. Det er ikke bare det rette at gøre, det vil også styrke vores konkurrencedygtighed, gøre os mere modstandsdygtige og minimere risici.

Hempel blev etableret i København i 1915. Hempel Fonden er den stolte ejer af Hempel og er med til at sikre et solidt økonomisk grundlag for Hempel-koncernen. Fondens andet formål er at støtte kulturelle, sociale, humanitære og forskningsrelaterede formål i hele verden.

Følg pressemeddelelser fra Hempel A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hempel A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye