Danske Spil A/S

Skøn sommerweekend – tre nye millionærer

Del

Der er god grund til at smile for de tre heldige danskere, der efter weekenden kan se frem til at millionerne fra Danske Spil tikker ind på bankkontoen

Efter mange uger uden en førstepræmievinder nåede Eurojackpot i fredags sin makspulje på 750 millioner kroner, og de mange millioner fandt en ejermand. Vinderen af det svimlende beløb er fra Tyskland, og selvom vi havde håbet på en dansk vinder, er der dog andre ting at glæde sig over.​

Der var nemlig flere vindere af 3. præmiepuljen, og her er en af vinderne fra Danmark. En lotterispiller købte sin magiske kupon i Dagli’Brugsen Arrild i Tønder Kommune, og selvom der manglede de to rigtige stjernetal fra den helt store gevinst, udløste kuponen alligevel 1.363.773 millioner kroner, som den heldige vinder kan gå glad på sommerferie med.

Det er dog ikke den eneste dansker, der efter weekenden kan kalde sig nyudklækket millionær. Uagtet at Lotto puljen stiger for tredje uge i træk - og nu er oppe på 13 millioner kroner, når der på lørdag igen trækkes vindertal - skulle der naturligvis stadig trækkes to vinder af Millionærgarantien.

Den ene vinder købte sin vinderkupon hos Næstved Vinhandel, mens den anden vinder spillede med sit PLUS-abonnement og kommer fra Aalborg Kommune.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke!

Eurojackpot, vindertal, 23. juni

2, 3, 18, 23, 39

Eurojackpot, stjernetal, 23. juni

6, 8

Lotto, vindertal, 24. juni

7, 10, 17, 22, 23, 24, 26

Lotto, tillægstal, 24. juni

16

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpotkupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Kontakter

PresseafdelingenKontakt vores presseafdeling

Ring til vores pressetelefon for mere information eller flere kommentarer på tlf.: 3085 1785

Tlf:30851785kommunikation@danskespil.dk

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye