Aarhus Airport

Erhvervsmand med internationalt udsyn valgt til Aarhus Airport’s bestyrelse

Del

Formand for Business Djursland og Senior Vice President i Terma Aerostructures Manufacturing, Jørgen O. M. Laursen, er tiltrådt som nyt bestyrelsesmedlem i Aarhus Airport.

Aarhus Airport tilføjer endnu en solid erhvervskapacitet til lufthavnens bestyrelse på et mandat for Norddjurs og Syddjurs kommuner. 51-årige Jørgen O. M. Laursen, som kommer med 30 års international ledererfaring inden for supply chain, produktion, nyetableringer, turnaround og lean implementering, bliver erhvervslivets nye stemme direkte ind i den østjyske lufthavn.

”Aarhus Airport har en vigtig opgave i at understøtte den økonomiske udvikling og de internationale virksomheders vækst i Østjylland. Med en erhvervstung kapacitet som Jørgen O. M. Laursen om bord knytter vi det internationalt orienterede erhvervslandskab på Djursland endnu tættere til lufthavnen. Med sit globale udsyn skal han bidrage til at eksekvere vores vækstmål med afsæt i et internationalt og lokalt mindset, og vi glæder os til et stærkt samarbejde med Jørgen”, siger Lars Dige Knudsen, som er bestyrelsesformand for Aarhus Airport.

Aarhus Airport stræber efter at tredoble lufthavnens passagertal til 1,5 millioner passager inden 2029 og vende bundlinjen til sorte tal i 2026. Det er en ambition, som det nye bestyrelsesmedlem bakker fuldt op om. Det gælder som formand for Business Djursland og som repræsentant for en af Østjyllands globale teknologivirksomheder med stærke danske rødder, der allerede nyder godt af Aarhus Airport’s rutenetværk i forbindelse med kunder, forretningsforbindelser og medarbejderes mobilitet.

”Lufthavnen er et stykke topmoderne og nyistandsat infrastruktur, der er et helt særligt aktiv blandt mange gode rammevilkår i Aarhus, Norddjurs og Syddjurs kommuner. Lufthavnen understøtter tiltrækningen af international arbejdskraft, styrker virksomhedernes tilgængelighed og øger bosættelsesattraktiviteten. Jeg vil arbejde for, at virksomhederne i endnu højere grad benytter de allerede etablerede ruter, og de erhvervsrelaterede ruter lufthavnen har i støbeskeen”, siger det nyvalgte bestyrelsesmedlem, Jørgen O. M. Laursen, som er Senior Vice President i Terma Aerostructures Manufacturing.

Jørgen O. M. Laursen har tidligere bestredet diverse ledende stillinger på store produktionsenheder hos VELUX i Kina, Slovakiet, Polen og Danmark. Han varetager i dag bestyrelsesposter som medlem i DI Østjylland, Regionale Industripolitiske Udvalg (RIPO), Djurslands Udviklingsråd og som formand for Business Djursland. 

Jørgen O. M. Laursen er gift med Kristin Laursen, har to voksne børn og bor på Djursland. Han nyder at spille fodbold, tilbringe tid med sin familie og udforske verden. Han er fritidskunstner og har tidligere holdt flere udstillinger.

Jørgen O. M. Laursen er tiltrådt bestyrelsen i Aarhus Airport den 1. juni.

Kontakter

Billeder

Jørgen O. M. Laursen, SVP i Terma Aerostructures Manufacturing og formand for Business Djursland, er valgt ind i Aarhus Airport’s bestyrelse på et mandat for Norddjurs og Syddjurs kommuner.
Jørgen O. M. Laursen, SVP i Terma Aerostructures Manufacturing og formand for Business Djursland, er valgt ind i Aarhus Airport’s bestyrelse på et mandat for Norddjurs og Syddjurs kommuner.
Download
Jørgen O. M. Laursen, Terma, nyt medlem i Aarhus Airport's bestyrelse.
Jørgen O. M. Laursen, Terma, nyt medlem i Aarhus Airport's bestyrelse.
Download

Vedhæftede filer

Om Aarhus Airport

Aarhus Airport’s ambition er at være østjydernes foretrukne lufthavn og forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det jyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde, der er Jyllands største.

I foråret 2024 står lufthavnen færdig efter en totalmodernisering og udvidelse til dobbelt størrelse. I 2024 er Aarhus Airport A/S vært for Europas vigtigste luftfartskonference, Routes Europe, der er en mødeplatformen for luftfarts-branchens beslutningstagere. Aarhus Airport A/S er ejet af Aarhus Kommune, Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune og privatinvestor Staus A/S. Det tager cirka 35 minutter at nå Aarhus Airport A/S fra centrum af Aarhus.

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Airport

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Airport

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum