Norlys

Norlys vinder kommunale udbud og udbygger det nationale ladenet med mere end 1.600 nye ladepunkter

Del

I 15 kommuner fordelt over hele landet har Norlys vundet udbud og indgået aftaler om at opstille ladepunkter frem mod sommeren 2024.

Norlys er i fuld gang med at opsætte ladepunkter i store dele af landet, og frem mod sommeren næste år opstiller Norlys blandt andet mere end 1.600 nye ladepunkter i en række kommuner.

Norlys har nemlig vundet hele eller dele af offentlige udbud i 15 kommuner.

- Vi vil i Norlys være en af de ledende udbydere af ladeløsninger i Danmark, og er i fuld gang med at udbygge et landsdækkende ladenetværk. De mange aftaler med kommunerne er et vigtigt skridt i det arbejde, siger Mads Brøgger, der er direktør i Norlys’ energiforretning.

Aftalerne med de 15 kommuner betyder, at Norlys opstiller i alt 1.660 ladepunkter fordelt i hele landet. Derfor bliver det muligt at finde et ladepunkt fra Norlys i kommuner som Solrød, Tønder, Horsens og Vesthimmerland.

Samtlige af Norlys’ offentlige ladepunkter drives som åbne netværk. Det vil sige, at ladepunkterne er tilgængelige for alle elbilister, også selvom de ikke er kunde hos Norlys.

- Skal vi i mål med den grønne omstilling, skal vi have elektrificeret transporten, og det sker kun, hvis infrastrukturen er på plads og det er let at lade, når du er på farten. Det arbejde sætter vi ekstra fart på de kommende år, siger Mads Brøgger.

I de kommende år investerer Norlys et milliardbeløb i opbygningen af offentlig ladeinfrastruktur. I dag er der allerede 1.344 offentlige ladepunkter på Norlys’s ladenet.

Her har Norlys vundet kommunale udbud

Norlys har indtil videre vundet offentlige udbud om at opstille 830 ladestandere. Da alle Norlys’ ladestandere har to ladepunkter betyder det, at der er lavet aftaler om at opstille i alt 1.660 ladepunkter.

 • Allerød: 44 almindelige ladepunkter  
 • Greve: 56 almindelige ladepunkter 
 • Halsnæs: 32 almindelige ladepunkter og 8 lyn-ladepunkter
 • Hillerød: 20 almindelige ladepunkter
 • Holstebro: 190 almindelige ladepunkter og 12 lyn-ladepunkter
 • Horsens: 244 almindelige ladepunkter og 18 lyn-ladepunkter
 • Mariagerfjord: 80 almindelige ladepunkter og 6 lyn-ladepunkter
 • Middelfart: 94 almindelige ladepunkter og 10 lyn-ladepunkter
 • Norddjurs: 264 almindelige ladepunkter  
 • Silkeborg: 188 almindelige ladepunkter
 • Skive: 118 almindelige ladepunkter
 • Solrød: 68 almindelige ladepunkter og 6 lyn-ladepunkter
 • Tønder: 34 almindelige ladepunkter  
 • Vesthimmerland: 24 almindelige ladepunkter og 4 lyn-ladepunkter
 • Viborg: 140 almindelige ladepunkter  

Pressemeddelelsen er rettet fredag d. 23. juni klokken 10.30: Der var desværre en fejl i opgørelsen af antallet af ladepunkter, som nu er rettet. Det er derfor i alt 1.660 ladepunkter og ikke 1.890, som Norlys har vundet udbud på.

Kontakter

Billeder

Om Norlys

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.500 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye