Esbjerg Kommune

Glæd dig til masser af gratis koncerter til Esbjerg Festuge

Del

Der er igen i år lagt op til flere store musikaftner med kunstnere som blandt andre Alex Vargas, Martin Jensen, Outlandish, Thor Farlov og Hit med 80’erne, når Esbjerg Festuge inviterer til masser af gratis koncerter på Torvet under festugen fra 11. til 20. august 2023.

Det er med at sætte et stort kryds hen over kalenderen fra den 11. til den 20. august 2023, hvor Esbjerg Festuge igen er klar til at forvandle Danmarks 5. største by til et sandt mekka for alle musikelskere.

Musikprogrammet er nemlig klar, og det er med kunstnere som blandt andre Dopha, Danser med Piger, Faustix, Djämes Braun & Vild $mith til de mange gratis koncerter på Torvet.

Stor åbningsaften

Festugens Torvescene åbnes i år fredag den 11. august med et bluesbrag ud over det sædvanlige, når The Blues Brothers Souvenir Show iført sorte solbriller, sort hat og sort habit lægger fra land med en kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere. Herefter er skønne Dopha klar til at indtage Esbjerg med hendes pulserende, melankolsk poprock, hvor hun sender publikum gennem hele følelsesregistret og direkte ud på dansegulvet. Første aften sluttes af med en hyldest til Queens udødelige musik, når Kind of Magic forkæler os med store klassikere som We Will Rock You, We Are The Champions og Don't Stop Me Now.

Gutterne indtager Esbjerg

Lørdag 12. august er det de unge mænd, der er klar til at træde i karakter og sende Esbjerg ud over stepperne med ørehængere som Vild idag syg i morgen og Kvinder og Kanoner med Djämes Braun x Vild $mith og Solen Op med den unge hitmager Thor Farlov, der blev kendt som den ene frontfigur i duoen Citibois. Før den unge dj Faustix slutter aftenen af med vilde beats til øregangene.

MUSIC4FREE kræser for de unge

Igen i år gentages succesen med MUSIC4FREE i samarbejde med Skala.fm. Det sker fredag den 18. august 2023, hvor der er lagt op til massiv dansefest for de unge. Her er Alex Vargas, Martin Jensen, Danser Med Piger, Daniel Schulz og Ida Laurberg på plakaten.

Outlandish og Hit med 80’erne lukker og slukker

Festugens musikprogram sluttes af lørdag den 19. august med Peter Ebberfeld, der har taget sit band med og giver os hits som Byens Bedste Bryster og Leve Uden Dig, før popstjernerne fra Outlandish overtager scenen med deres store hits som Aicha, Guantanamo og I Only Ask Of God.

Før de lokale stjerner fra Hit med 80’erne lukker og slukker festugens musikprogram ved at sende os alle sammen tilbage til 80’ernes med de udødelige klassikere, der er garanti for enhver god fest.

Se hele musikprogrammet her.

Nøgleord

Kontakter

Spørgsmål til musikken og koncerterne
Sanne Klindt Nielsen, eventkoordinator, sklni@esbjerg.dk, mobil: 76160720

Generelt om Esbjerg Festuge:
Kirsten Kirchner, eventchef i Esbjerg Kommune, kikir@esbjerg.dk, mobil: 76160491

Links

Om Esbjerg Kommune

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum