LEGOLAND Billund

Det spektakulære riddershow ’Battle of The Brick’ vender tilbage til LEGOLAND®

Del

På søndag gjalder trompeterne igen over ridderarenaen i LEGOLAND, når vrinskende heste, drillende hofnarre og ædle riddere åbner det storslåede riddershow ”Battle of The Brick”.

Efter 3 års pause byder ridderne i LEGOLAND® i år velkommen i den storslåede ridderarena, hvor et riddershow udover det sædvanlige vil udspille sig. Fra trætribunerne på hver side af arenaen kan gæsterne overvære et hæsblæsende slag om det funklende LEGO® trofæ. Et slag, der byder på både akrobatik, seje ridderstunts og lansekamp på hesteryg.

- Vi glæder os helt vildt til at give vores gæster muligheden for at opleve den eventyrlige stemning, når riddere i skinnende rustninger galoperer rundt i arenaen og fægter med deres sværd. Det skaber en helt fantastisk stemning med ægte riddere på hest, når publikum lever sig ind i dysten og hepper på rødt eller blåt hold, der dyster om trofæet, siger Christina Østergaard Hansen, Eventansvarlig i LEGOLAND.

Familier bliver en del af showet

I hvert show får ridderne også brug for hjælp fra en heldig familie, der skal indtage kongelogen og hjælpe med at holde styr på pointene i dysten. På tilskuertribunerne bliver gæsterne delt op i et rødt og blåt hold, så det gælder om at sende sit hold på banen med det bedste heppekor i ryggen.

- Vi glæder os rigtig meget til at skabe ægte ridderstemning i LEGOLAND, og så er det altid spændende, hvem der får lov til at sidde i kongelogen og styre pointene under showet, siger Christina Østergaard Hansen.

Battle of the Brick kan opleves i LEGOLAND fra 25. juni til 20. august. Se tiderne i LEGOLAND appen eller på www.legoland.dk.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye