Danske Spil A/S

Ægtepar vinder 2 millioner i Eurojackpot: ’Nu skal vi planlægge drømmerejsen’

Del

En kontant gevinst på 2.075.478 kroner i Eurojackpot får et ægtepar til endelig at realisere den drømmerejse, som de har gået og tænkt på i årevis. De vil dog stadig selv booke både hotel og fly: ”Det kan man spare en hel del på.”

En ældre mand var egentlig gået tidligt i seng, da han som dagens sidste dont lige ville tjekke tallene fra aftenens trækning i Eurojackpot – og så kan det da nok være, at han vågnede op.

”Jeg tjekkede på min mobil, og så begyndte hele skærmen at blinke, og der stod ’tillykke’ og ’2.075.478 kroner’. Og SÅ vågnede jeg,” fortæller manden med et grin.

”Jeg fik også hurtigt vækket min kone, som lå ved siden af, og så kiggede vi begge på mobilen, men vi troede ikke rigtigt på det. Men så ringede jeg med det samme ind til Danske Spil, og der fandt vi ud af, at den var god nok,” fortæller manden, som pludselig slet ikke var det mindste træt.

”Så stod vi op og satte os og snakkede. Der er meget at snakke om, når man vinder så mange penge,” fortæller man.

Manden understreger, at han og konen er fornuftige mennesker, som ikke bare drøner ud og bruger gevinsten på ingenting. Der skal være råd til sjov og ballade, men bestemt også til at gøre hverdagen lidt lettere.

”Vi har det jo godt og vi har det, vi skal bruge. Men tingene bliver måske alligevel lidt nemmere nu. Hvis vi får lyst til noget, så kan vi bare gøre det, når vi får lyst til det,” siger han.

Af helt konkrete ting, som de mange penge skal bruges til, kan manden på stående fod kun nævne én ting – men det er til gengæld en stor ting: Parret har rejst en del, men de har alligevel indtil nu udskudt det, som de selv betegner som deres drømmerejse.

Endnu har parret dog ikke planlagt de nærmere detaljer omkring rejsen, men det bliver helt sikkert noget, som de selv skal stå for – selv om der burde være rigeligt råd til at købe en pakkerejse.

”Jaah.. vi har jo altid selv brugt meget tid på at bestille hotel og booke fly og alt muligt. Det kan man spare en hel del på. Og det vil vi nok også gøre denne gang. Vi skal studere det hele og sætte os ordentligt ind i tingene, så vi kan vælge det, vi vil have,” fortæller han.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye