Sport Event Denmark

2022 samlede mennesker i og omkring sportevents

Del

2022 – endnu et år, som huskes.

Sport Event Denmark har netop lagt sin årsberetning på nettet og den kan læses her: https://www.sporteventdenmark.com/wp-content/uploads/2023/06/arsberetning-2022.pdf

De fleste husker Tour de France-starten på de danske landeveje pakket med begejstrede fans. I alt blev hele 25 events i 17 idrætsgrene og 24 byer over hele Danmark afviklet med støtte fra Sport Event Denmark i 2022. Heriblandt også det 4-dobbelte verdensmesterskab i ridesport i Herning, som opnåede stor international anerkendelse for både innovativ afvikling og grønt eftermæle.

De mange events i 2022 involverede både mænd, kvinder, bredde, elite, 17 idrætsgrene inkl. para-sport og 24 værtsbyer over hele landet. Dermed har vi sammen med forbund og værtsbyer skabt både kønsmæssig og sportslig diversitet samt geografisk balance. Vi har sikret festlige omgivelser og folkelig opbakning, hvilket er med til at give Danmark et stærkt internationalt omdømme som sporteventnation – og er med til at samle mennesker i og omkring de store events.

God læselyst,

Sport Event Denmark

Nøgleord

Kontakter

Om Sport Event Denmark

Sport Event Denmark arbejder for at tiltrække, organisere og udvikle store internationale tilskuer- og deltagerevents. Det er Sport Event Denmarks ambition, at disse internationale sportevents skal involvere og begejstre danskerne, skabe stolthed, udvikle idrætten, skabe vækst og turismeomsætning samt markedsføre Danmark internationalt. 

Sport Event Denmark finansieres via udlodningsmidlerne.

Følg pressemeddelelser fra Sport Event Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sport Event Denmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye