Klimarådet

Nyt notat om klimafremskrivningen 14. juni

Del

I et nyt vurderingsnotat kommenterer Klimarådet på Energistyrelsens Klimastatus og -fremskrivning 2023. Vurderingsnotatet er tilgængeligt for journalister i klausuleret form fra tirsdag d. 13. juni kl. 12.

Onsdag d. 14. juni kl. 12 offentliggør Klimarådet sine kommentarer til Energistyrelsens årlige klimafremskrivning. Fremskrivningen har blandt andet til formål at vise, hvor langt Danmark er fra at nå sine klimamål frem mod 2025 og 2030. Klimarådet skal hvert år kommentere fremskrivningen.

Et klausuleret vurderingsnotat vil være tilgængeligt for journalister fra tirsdag d. 13. juni kl. 12.

Journalister, der ønsker en klausuleret version af notatet, kan sende en mail med navn og medie til presse@klimaraadet.dk.

For aftale om interview, kontakt Klimarådets presseafdeling på presse@klimaraadet.dk eller på telefon 23 25 00 45.

Kontakter

Klimarådet

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver regeringen om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde bl.a. velfærd og udvikling. Klimarådet skal årligt vurdere, om regeringens klimaindsats anskueliggør, at de danske klimamål nås. Rådet skal desuden bidrage til den offentlige debat og udarbejder også løbende analyser og anbefalinger til klimaindsatsen.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum