Halsnæs Kommune - Erhverv

Godt turist-aktørmøde i Liseleje den 9. juni 2023.

Del

Halsnæs Kommune havde inviteret turist-aktørerne i Liseleje til morgenmøde på Liseleje Badehotel. Programmet bød på en ny turismestrategi og inspiration til forretningsudvikling. 

Michael Thomsen (V) Byrådet og medlem af bestyrelsen i VisitNordsjælland, bød velkommen og fortalte bl.a. at; "Turisme har stor politisk bevågenhed i Halsnæs Kommune og der er et særligt fokus på, at styrke  turismen". 

Derefter præsenterede Annette Sørensen, direktør i VisitNordsjælland, den nye Turismestrategi 2030 ”Fremdrift og balance i turismen” og hvordan den bliver fulgt op med konkrete handlingsplaner. 
Susanne Tvergaard fortalte om den digitale markedsføring i VisitNordsjælland, og hvorledes den  sender gæsterne videre til turist-aktørernes egne websites. Derefter var der en bred drøftelse af de fysiske turistmagasiner "Dit Nordsjælland" på dansk og dens engelske version "Your North Sealand" som er meget efterspurgte blandt turisterne og gæsterne. 

Næste punkt var Erhvervshus Hovedstaden, ved Mette Pedersen, forretningsudvikler, der  forklarede om de mange gratis forretningsudviklingsforløb i Erhvervshuset. Du kan læse mere på www.ehhs.dk om både fysiske og online forløb. 

Sidste punkt var en præsentation af onlineplatformen Oplev Halsnæs - og en guides til brugen af enten Oplev Halsnæs på Facebook eller websitet til brug for lokale events og oplevelser i Halsnæs.  

Herefter blev der budt på en rundtur på Liseleje Badehotel. 

Nøgleord

Billeder

Information om Halsnæs Kommune - Erhverv

Halsnæs Kommune - Erhverv
Halsnæs Kommune - Erhverv
Rådhuspladsen 1
3330 Frederiksværk

http://www.halsnaes.dk

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune - Erhverv

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye