FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation

FH holder ekstraordinær kongres 7. september

Del
Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) vælger ny formand i begyndelsen af efteråret.

Forretningsudvalget og hovedbestyrelsen for Fagbevægelsens Hovedorganisation har fredag besluttet, at FH’s ekstraordinære kongres skal finde sted torsdag den 7. september 2023 under forventning om og forudsætning af, at den igangsatte eksterne advokatundersøgelse er afsluttet og behandlet af FH’s forretningsudvalg og hovedbestyrelse forud herfor.

Den ekstraordinære kongres indkaldes på baggrund af Lizette Risgaards afgang med henblik på at vælge en ny formand for hovedorganisationen.


Den ekstraordinære kongres afholdes i København. Yderligere oplysninger om placering og nærmere program følger senere på sommeren.

FH’s næste ordinære kongres finder sted i efteråret 2026.

Kontakter

Information om FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation

FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation
FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation
Islands Brygge 32D
2300 København S

35 24 60 00https://fho.dk

Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) er Danmarks største og stærkeste tværfaglige fællesskab. Vi organiserer faglige organisationer, der repræsenterer mere end 1,3 mio. lønmodtagere. Både offentligt og privat ansatte.

FH kæmper for job og uddannelse til alle, for et sikkert og sundt arbejdsmiljø og for et trygt, demokratisk og solidarisk samfund.

Vi er en del af den rigtige fagbevægelse, der kæmper for ordnede forhold for vores medlemmer. Vi forhandler med arbejdsgiverne for at sikre og fastholde ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Det er det, vi kalder ”Den Danske Model”.

Vi arbejder for job til alle, og for at Danmark fortsat er et produktivt velfærdssamfund. Derfor bekæmper vi social dumping, der undergraver den danske model og vores overenskomster.

Vores værdigrundlag bygger på stolthed, lighed og fællesskab. Vi tror på, at vi er stærkere sammen end hver for sig.

Følg pressemeddelelser fra FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation

Fagbevægelsen: Vigtig aftale om efteruddannelse sikrer stabilitet på området12.9.2023 20:09:55 CEST | Pressemeddelelse

Regeringen og arbejdsmarkedets parter er enige om en ny trepartsaftale om langsigtede investeringer i voksen-, efter- og videreuddannelse (VEU). ”Vi står over for store forandringer på arbejdsmarkedet, og her er VEU en afgørende nøgle til at sikre lønmodtagerne de rette kompetencer. Derfor er den her aftale godt nyt for både lønmodtagere, arbejdspladserne og udbyderne”, siger næstformand i FH, Nanna Højlund.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum