DSK - De Samvirkende Købmænd

Ja tak til at luge ud i lovgivningen

Del
De Samvirkende Købmænd (DSK) hilser et initiativ fra fødevareminister Jacob Jensen velkommen, når han i dag på ministeriets hjemmeside anfører, at han vil gøre det lettere at være landmand, fisker og fødevareproducent i Danmark.

Det har i mange år været en af hjørnestenene i De Samvirkende Købmænds politiske arbejde, at der bliver gjort op med de mange forældede og ofte både unødige, bøvlede og komplekse love og reguleringer, der kan være yderst komplicerede at overholde i den virkelige verden.

”Vi har et overordnet ønske om, at det skal være lettere at drive virksomhed i Danmark herunder butik og købmand. Som det er i dag, drukner vores købmænd i en lang række bureaukratiske love og reguleringer, som er blevet til i en anden tid og under andre forudsætninger. Der er derfor i høj grad behov for at få luget ud i de unødvendig og bøvlede love og reguleringer, som ikke tjener et egentligt formål. Initiativet kommer derfor på et godt tidspunkt, og vi ser på alle måder frem til en gennemgang af lovjunglen”, siger Jannick Nytoft, adm. direktør hos De Samvirkende Købmænd.

”Vi hilser derfor ministerens kickstart af projektet ”Lug ud i lovgivningen” velkommen, og vi er på alle måder klar til at bidrage med helt konkrete forslag til forenklinger, der kan gøre det lettere at være landmand, fisker og fødevareproducent og dermed indfri ministerens ambition”, siger Jannick Nytoft.

Nøgleord

Kontakter

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på de danske købmænd.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.500 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og REMA Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum