Første headliner: Anthon Edwards og band giver koncert på Hotel Cecil i København 12. oktober 2023

Del

Den 12. oktober 2023 kan man opleve Anthon Edwards spille sin første headliner koncert i eget navn på Hotel Cecil i København.

Anthon Edwards startede sin karriere som den ene halvdel af hitduoen Citybois, der med mere end 200 millioner streams i bagagen, et anmelderrost album, der indeholdt store radiosange såsom ”Sig Mig” og ”Finde Tilbage”, samt udsolgte shows over hele Danmark, og var et af de største pop-acts i 2020, hvilket blandt andet førte til en nominering i kategorien ’Årets Gruppe’ ved DMA 2020. 
Den 24-årige sanger og musiker, Anthon Edwards, har holdt en udgivelsespause i 2022 og brugt tiden i studiet. Her har han arbejdet med nye producere og fundet en skarp lyd. 2023 har allerede budt på singler som “Satser Det Hele (Undercover)” og “Smukke Pige”. Med en masse ny musik og band står Anthon Edwards nu klar til at spille sin første headliner koncert i eget navn.

Om koncerten udtaler Anthon Edwards,”Jeg glæder mig til for første gang at skulle stå i eget navn på scenen med fuld band og spille mit musik live. Jeg har ventet længe på det rette moment til at kunne fremføre, hvad jeg har gået og brygget på i studiet de sidste par år, og jeg vil gøre mit bedste for at give mine fans den bedste oplevelse, for uden dem er det aldrig sjovt. Det skal være et show, hvor der er plads til forskelligheder, og et rum hvor vi kan gøre præcis - hvad vi har lyst. Og så håber jeg folk har kridtet danseskoene 4real. Glæder mig til at se jer. Kh Anthon”


Koncertdato og venue: 12. oktober 2023, Hotel Cecil, København.
Billetpriser: 175 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 08. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det franske metalcore band LANDMVRKS spiller i Pumpehuset 7. maj 20243.10.2023 11:01:00 CEST | Pressemeddelelse

LANDMVRKS-eventyret begyndte i 2014, oprindeligt under navnet ’Coldsight’, da Florent Salfati og Nicolas Soriano grundlagde projektet og begyndte at lede efter motiverede og erfarne musikere til bandet. En motivation som senere ville være nøglen til at drive bandet hen imod at skabe et helt unikt univers. I starten spillede Florent Salfati guitar, og var dengang forsanger i bandet Hate In Front. Men da Coldsight havde svært ved at finde en forsanger, der passede til deres univers, blev det Salfati selv, der tog rollen. Rudy Purkart (bas) og Thomas Lebreton (guitar), kom med i bandet, og Florent og Nicolas’ ven Nicolas Exposito (tidligere Where Eagles Dare, Straighten Things Out), kom også med som guitarist. Den endelige besætning var på plads, og det var der, bandets navn ændrede sig fra Coldsight til LANDMVRKS.

Det amerikanske band The Gaslight Anthem spiller i Den Grå Hal lørdag 9. marts 20243.10.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

The Gaslight Anthem er et punk-rockband fra New Jersey, hvis bandmedlemmer består af sanger/guitarist Brian Fallon, trommeslager Benny Horowitz, bassist Alex Levine og leadguitarist Alex Rosamilia. Bandet har en sjælden gave for at finde herlighed i den uundgåelige smerte ved at være i live. På deres kommende, nye album "History Books" (ude 27. oktober 2023) udforsker The Gaslight Anthem alt fra dødelighed og mental sygdom, til usikre dimensioner af den menneskelige tilværelse. Med deres følelsesladede punk, rammer de hver eneste rå nerve, samtidig med at de konstant inspirer til vilde triumferende fællessange.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum