Region Midtjylland

Dit Lægehus Skjern er erklæret konkurs

Del

Region Midtjylland er i fuld gang med at sikre lægehjælp til klinikkens ca. 7.600 tilmeldte borgere

Region Midtjylland har modtaget besked om at virksomheden læge Jacob Søndergaard er erklæret konkurs.

Dit Lægehus Skjern er byens eneste lægetilbud med ca. 7.600 tilmeldte borgere. Jacob Søndergaard har ejet og drevet Dit Lægehus Skjern. Lægehusets ansatte er hjemsendt og klinikken er lukket indtil videre.

- Det er en meget ulykkelig situation som vi tager meget alvorligt. Vi arbejder intenst på at sikre borgerne i Skjern lokal lægehjælp. Både de kommende dage og på længere sigt. Så snart vi ved mere, informerer vi på regionens hjemmeside, og skriver direkte til alle berørte borgere, siger koncerndirektør Anders Kjærulff.

Berørte borgere får direkte besked via digital post. Borgere, der er fritaget for digital post, får brev.

Du kan holde dig orienteret på hjemmesiden rm.dk/Skjernlaege-konkurs

Patienter med akut behov for hjælp fra en praktiserende læge, kan søge hjælp hos nærmeste lægepraksis i dagtid og lægevagten i vagttid.

Områdets øvrige lægepraksis passer i forvejen deres egne patienter, derfor må patienter fra Dit Lægehus Skjern fovente ventetid.

Fakta

  • Dit Lægehus Skjern er erklæret konkurs.
  • Jacob Søndergaard har ejet og drevet Dit Lægehus Skjern.
  • Alle berørte borgere får direkte besked om deres fremtidige lægetilbud via digital post. Borgere, der er fritaget for digital post, får brev.
  • Dit Lægehus Skjern har ca. 7.600 tilmeldte borgere.
  • Patienter med akut behov for hjælp fra en praktiserende læge, kan søge hjælp hos nærmeste lægepraksis i dagtid og lægevagten i vagttid.

Kontakter

Om Region Midtjylland

Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling: Sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede.

Regional Udvikling søger gennem konkrete regionale opgaver, ekspertiser og partnerskaber at skabe gode, fremtidssikrede løsninger og sikre, at Region Midtjylland er en attraktiv og bæredygtig region for alle.

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum