THE ACES UDGIVER SPUDLENDE OG PERSONLIGT INDIE-ROCK ALBUM OG KOMMER TIL PUMPEHUSET TORSDAG 10. AUGUST 2023

Del

The Aces har været på en selvopdagelsesrejse siden de udgav deres anmelderroste album ’Under My Influence’ i 2020. Under den globale pandemi har søstrene Cristal (lead vokal/guitar) og Alisa Ramirez (trommer), sammen med Katie Henderson (lead guitar/vokal) og McKenna Petty (bas) brugt karantænetiden på at reflektere over deres mentale sundhed og bearbejde oplevelser fra deres fælles opvækst som en del af Mormonkirken i Provo, Utha. Da The Aces vendte tilbage til studiet, var deres vision – samt ærlighed og tillid mellem dem – stærkere end nogensinde før. “I felt like we all had so many transformations individually,” siger McKenna. “For me, it was the first time I really looked at the culture that we grew up in and left the religion that we were raised in.”

Resultatet af deres udvikling er bandets tredje album, ’I’ve Loved You For So Long’, som er skrevet i samarbejde med Keith Varon. Det er The Aces mest personlige og selvsikre værk til dato. Et indie-rock album, der rummer alt fra sange om selvdestruktion til brændende hymner om kærlighed, længsel og hjertesorg. ’I’ve Loved You For So Long’ er et album der rammer både i hovedet og i hjertet.

Med over 205 millioner streams er The Aces allerede et succesfuldt band. Deres sidste album ’Under My Influence’ fik mere end 75 millioner streams, hvoraf singlen ”Daydream” fik 35 millioner afspilninger. Albummet optrådte også på adskillige hitlister, herunder Billboard’s Top Albums list. Bandet har turneret med navne som 5 Seconds of Summer, X Ambassadors, The Vamps og COIN, og har spillet på festivaler over hele verden, herunder NY Pride, Lollapalooza, Bonnaroo, OUTFEST og mange flere. Efter at have udsolgt deres seneste turné i USA i 2021, ser bandet frem til igen at komme tilbage på landevejen med en ny tour, og i den forbindelse kan de opleves i Pumpehuset 10. august.

Billetpriser: 185 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 9. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det franske metalcore band LANDMVRKS spiller i Pumpehuset 7. maj 20243.10.2023 11:01:00 CEST | Pressemeddelelse

LANDMVRKS-eventyret begyndte i 2014, oprindeligt under navnet ’Coldsight’, da Florent Salfati og Nicolas Soriano grundlagde projektet og begyndte at lede efter motiverede og erfarne musikere til bandet. En motivation som senere ville være nøglen til at drive bandet hen imod at skabe et helt unikt univers. I starten spillede Florent Salfati guitar, og var dengang forsanger i bandet Hate In Front. Men da Coldsight havde svært ved at finde en forsanger, der passede til deres univers, blev det Salfati selv, der tog rollen. Rudy Purkart (bas) og Thomas Lebreton (guitar), kom med i bandet, og Florent og Nicolas’ ven Nicolas Exposito (tidligere Where Eagles Dare, Straighten Things Out), kom også med som guitarist. Den endelige besætning var på plads, og det var der, bandets navn ændrede sig fra Coldsight til LANDMVRKS.

Det amerikanske band The Gaslight Anthem spiller i Den Grå Hal lørdag 9. marts 20243.10.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

The Gaslight Anthem er et punk-rockband fra New Jersey, hvis bandmedlemmer består af sanger/guitarist Brian Fallon, trommeslager Benny Horowitz, bassist Alex Levine og leadguitarist Alex Rosamilia. Bandet har en sjælden gave for at finde herlighed i den uundgåelige smerte ved at være i live. På deres kommende, nye album "History Books" (ude 27. oktober 2023) udforsker The Gaslight Anthem alt fra dødelighed og mental sygdom, til usikre dimensioner af den menneskelige tilværelse. Med deres følelsesladede punk, rammer de hver eneste rå nerve, samtidig med at de konstant inspirer til vilde triumferende fællessange.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum