Sparta Atletik og Løb

Verdenssstjerner stiller til start til Copenhagen Athletics Games onsdag på Østerbro Stadion den 7. juni.

Del

Få atleter kan matche Nia Ali og Marvin Bracy-Williams meritter gennem tiden. På onsdag den 7. juni kan de opleves live på World Tourens eneste danske stop, Copenhagen Athletics Games, som er et World Athletics Continental Tour Bronze-event.

Det er to amerikanske atleter, der er vant til at stå på medaljeskamlen, der stiller til start i startblokkene, når startskuddet lyder til henholdsvis 100m hækkeløb og 100m sprint på Østerbro Stadion. Med et så stærkt felt er det sandsynligt, at vi ser nye stadionrekorder.

En atletikaften udover det sædvanlige

Nia Ali vandt VM i 100m hækkeløb i Doha i 2019, da hun krydsede målstregen efter bare 12 sekunder og 34 hundreddele. Så sent som den 4. juni kunne hun igen lade sig hylde øverst på medaljeskamlen til World Athletics Continental Tour Gold Meeting i Hengelo, Holland, da hun igen var hurtigst til at krydse målstregen.

To gange VM-sølv, indendørs VM-sølv og meget mere. I mændenes 100m sprint er det sølvvinderen fra 2022, Marvin Bracy-Williams som resten af feltet skal slå. Det er en sprinter i topform, som møder op, og han har i 2023 løbet 100m på bare 9,93 sekunder.

Verdensstjerner på dansk grund

For arrangørerne af Copenhagen Athletics Games, Sparta Atletik & Løb, er det en blåstempling af dansk atletik, når nogle af atletikkens største stjerner vælger at lægge vejen forbi København.

”Der er ingen tvivl om, at dansk atletik lige nu er i en rivende udvikling. Vi ser det også som en anerkendelse, når VM-finalister vælger at rejse til København for at deltage i et dansk atletikstævne. Og tilskuerne skal glæde sig at opleve atletik fra den allerhøjeste hylde en varm sommeraften på Østerbro Stadion,” lyder det fra Dorte Vibjerg, administrerende direktør i Sparta.

Startlisten kan ses på atletik-appen, Roster Athletics, som kan hentes til iOs eller Android.

Tidsplan til CAG kan ses her

Er du som journalist interesseret i at dække Copenhagen Athletics Games, så kan du kontakte Spartas presseansvarlige, Thor T. Schnetler på 28453831 eller søge om akkreditering på dette link.

Copenhagen Athletics Games bliver sendt direkte fra 18.15 på Discovery+

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Den tidligere verdensmester, Nia Ali, deltager onsdag aften på Østerbro Stadion til Copenhagen Athletics Games
Den tidligere verdensmester, Nia Ali, deltager onsdag aften på Østerbro Stadion til Copenhagen Athletics Games
Download
Marvin Bracy-Williams meritter tæller blandt andet 2x VM-sølv
Marvin Bracy-Williams meritter tæller blandt andet 2x VM-sølv
Download

Om Sparta Atletik & Løb

Sparta Atletik og Løb er Danmarks førende løbe- og atletikklub med 1500 medlemmer og en af Europas største løbsarrangører af events som CPH Half, CPH Marathon, DHL Stafetten København og Copenhagen Athletics Games. 

Vi står desuden for den tekniske afvikling af store events såsom Royal Run, Tour de France Grand Départ og VM Halvmaraton i 2014.  

Sparta Atletik og Løb er baseret ved Østerbro Stadion. Her driver vi Danmarks største atletiklub båret af et passionerede trænerstab og et inspirerende træningsmiljø fra børnenes sandkassehold til det højeste internationale eliteniveau. 

I vores løbeafdeling tilbyder vi daglig løbetræning på mere end 20 forskellige træningshold. Her mødes, trænes og inspireres løbere på alle distancer og alle niveauer – fra nybegynderen og den sociale motionsløber til Danmarks allerhurtigste løbere.

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum