Bellagroup A/S

CIFF x Revolver præsenterer Scandinavian Manifesto til Pitti Uomo i Firenze i juni 2023

Del

CIFF x Revolver står bag showcaseformatet Scandinavian Manifesto under den italienske herremodeuge, Pitti Imagine Uomo fra den 13. til den 16. juni. Her kurateres de mest innovative, nordiske brands i Firenzes historiske fæstningsværk, Fortezza de Basso.

Foto: Adam Katz Sinding
Foto: Adam Katz Sinding

Denne sæson samles Norse Projects, Han Kjøbenhavn, Les Deux, Past Tense, Forét, Berner Kuhl, Rue de Tokyo, Won Hundred, Another Aspect og Adnym sammen med fremtrædende brands inden for interiør, kunst og design med henblik på at skabe en unik, skandinavisk atmosfære og oplevelse i hjertet af Firenze.

Scandinavian Manifesto er et af de mest etablerede samarbejder under Pitti Imagine og blev konceptualiseret i 2018 som en international udveksling mellem Revolver og Pitti, og er nu en del af den samlede CIFF x Revolver-organisation ovenpå fusionen i starten af 2023.

Antonio Cristaudo, Chief Commercial and Development Officer hos Pitti Imagine Uomo, siger:

"Scandinavian Manifesto har været et højdepunkt for presse såvel som indkøbere siden lanceringen. Det er resultatet af et af vores mest etablerede, internationale samarbejder. Vi er glade for at kunne præsentere et nyt udvalg af skandinaviske brands på Fortezza i juni - en samling af etablerede navne side om side med nye brands og projekter, der debuterer internationalt. Scandinavian Manifesto præsenterer disse brands for en internationalt anerkendt målgruppe af førende globale forhandlere, medier, mode- og livsstilsaktører".

Et nøgleinitiativ for CIFF x Revolver

CIFF x Revolver annoncerede for nylig deres første fælles messe, som finder sted i august 2023 efter CIFF's opkøb af Revolver og en driftskonsolidering af de to organisationer under én paraply med en ny vision om ’One Copenhagen’ til gavn for den samlede branche. Scandinavian Manifesto forbliver et nøgleinitiativ for CIFF x Revolver, og partnerskabet med Pitti er blot ét ud af flere eksempler på et fortsat fælles engagement i at kunne tilbyde danske, skandinaviske og internationale modevirksomheder et globalt infrastrukturnetværk fokuseret på at facilitere handel, vækst og udvikling.

Clara Leone, Co-Director hos CIFF x Revolver, siger:

"Efter 6 års samarbejde med Pitti Uomo føler vi os som en familie. Vores tætte partnerskab fortsætter med at vokse sig stærkere år for år, og vi har endda tacklet udfordringerne fra en pandemi undervejs. Gennem årene har vi præsenteret mere end 60 skandinaviske herretøjsmærker for presse og indkøbere i Fortezza de Basso. Et velfungerende partnerskab handler om engagement og tillid, og vi er stolte af at kunne kalde Pitti mere end bare en ven'".

Praktiske oplysninger

Scandinavian Manifesto finder sted fra den 13. til den 16. juni 2023 på Construzioni Lorensi, Fortezza de Basso. Åbningstiderne er kl. 09:00 til 18:00, og der serveres dagligt morgenmad og eftermiddagsaperitivo (dog ikke fredag.)

For yderligere information eller for at booke en fremvisningsaftale, kan Director of CIFF, Sofie Dolva, kontaktes via oplysningerne længere nede i denne meddelelse.

Kontakter

Bellagroup A/S

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality.

Venuedelen består af kongres-, event- og mødedestinationerne Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproducerede, store events tæller bl.a. CIFF - Copenhagen International Fashion Fair, Bogforum og Copenhagen Gaming Week. 

Bellagroup driver tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel med til sammen næsten 1.600 værelser

Følg pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellagroup A/S

Det fulde program er landet: Her er 14 højdepunkter til Bogforum 20231.9.2023 07:23:00 CEST | Pressemeddelelse

Når landets største litteraturfestival vender tilbage for 31. gang i weekenden d. 3.-5. november, bliver det i et Bella Center fyldt til bristepunktet med læseglade litteratursjæle i alle aldre og et program, der bugner af oplevelser fra det smalle til brede - fra det lokale til det internationale. Det fulde overblik ligger nu klar, og vi samler 14 nedslag til Bogforum-elskere i alle afskygninger.

Nu får København sin nye, internationale festival for gaming og esport30.8.2023 12:43:03 CEST | Pressemeddelelse

Den 12.-14 januar 2024 bliver Copenhagen Gaming Week en realitet. Flere års udviklingsarbejde kulminerer i en tre dage lang festival, hvor alle aspekter, genrer og subkulturer af gaming og esport samles i Bella Arena og Bella Center Copenhagen. Målet er at positionere København og Danmark på den internationale scene, og eventet skal over tid brede sig til gavn for hele byen og branchen.

Ovenpå ”umættelig efterspørgsel”: Københavnsk arena sætter ekstra Love Actually-juleshow i salg22.8.2023 14:51:42 CEST | Pressemeddelelse

I 2023 fylder verdens måske mest elskede og romantiske julefilm 20 år. Tusindvis af billetter er allerede røget over disken, når jubilæet fejres med en storstilet decemberoplevelse i Bella Arena på Amager. Her skal biografhygge og symfoniske kuldegysninger gå hånd i hånd til Love Actually In Concert. Derfor er arrangørerne nu klar med en ekstraforestilling.

Alle er inviteret: Oh Land synger på catwalken, når Københavns største modeshow vender tilbage26.7.2023 10:40:08 CEST | Pressemeddelelse

Normalt kan den københavnske modeuge let føles som lukket land for den brede befolkning. Men moden er for alle, og den er både kunstnerisk og kommerciel. Med det afsæt slår modemessen CIFF for anden gang dørene op til et drømmeland af et gigantmodeshow mandag d. 7. august i Bella Arena inkl. minikoncerter med Oh Land og Emil Kruse. Billetterne er netop sat til salg for 85 kr. pr. stk.

CIFF x Revolver: Sådan bliver oplevelsen på Skandinaviens største, samlede modemesse i København d. 9.-11. august6.7.2023 07:46:31 CEST | Pressemeddelelse

De sidste forberedelser er undervejs til den allerførste udgave af CIFF x Revolver efter fusionen af de to tidligere messekonkurrenter i starten af 2023. Mange i branchen har nysgerrigt afventet, hvordan sammensmeltningen af de to messer tænkes forløst under samme tag i Bella Center Copenhagen. Nu præsenteres planerne for et gentænkt layout, kunstneriske samarbejder, et internationalt talkprogram og kuraterede mad-pop-ups, som alle understøtter visionen om ét København til modeugen i august.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum