Salling Group

Anders Hagh tiltræder som CEO i Salling Group 1. juli

Del

Salling Groups nye CEO, Anders Hagh, træder officielt ind i rollen 1. juli 2023.

Inden sommerferien for alvor ruller henover landet, gennemfører dagligvarekoncernen Salling Group sit CEO-skifte, hvor 46-årige Anders Hagh, nuværende CFO, tager over for Per Bank, der efter 11 år i spidsen, tiltræder som ny CEO i den canadiske retail-virksomhed Loblaw.

I øjeblikket prioriterer Anders Hagh sin tid og tilstedeværelse til teamet i Polen, hvor en større strategiproces er i gang. Når retningen er sat, vender Anders Hagh tilbage til Danmark og Salling Group for indtræde i sin nye rolle som CEO. Per Bank fastholder hvervet og rollen, inden det officielle skifte vil ske 1. juli.

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for Salling Group, som i dag står stærkt både økonomisk og hos kunderne. Per har sat en klar retning siden 2012, og det arbejde glæder jeg mig til at bygge videre på sammen med mine 60.000 dygtige kollegaer i Danmark, Tyskland og Polen, siger Anders Hagh. 

Anders Hagh tiltrådte for otte år siden som CFO i Salling Group efter en årrække i samme position for Toms Group. Inden da har han bestridt en række forskellige senior finance-stillinger hos A.P. Møller-Mærsk i blandt andet Hong Kong og Beijing. For to år siden blev han medlem af Salling Groups direktion sammen med Per Bank, hvor han har medvirket til, at Salling Group er forblevet finansielt robust med stærkt cash-flow og indtjening.

Anders Hagh har endvidere haft en nøglerolle i flere af koncernes vigtigste initiativer gennem de seneste år, herunder fuldførelsen af Salling Fondenes tilbagekøb af Salling Group i 2017, overtagelse af discountkæden Kiwi’s danske lejemål samt opkøbet af Tesco Polen i 2021.

Rekrutteringsarbejdet med at finde en ny CFO for Salling Group er pt. i gang.

Kontakter

Om Salling Group

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Danmarks største dimissionsfest hylder detail-elever21.9.2023 19:10:00 CEST | Pressemeddelelse

”Jeg er tit blevet mødt med ordene ’du er nok sådan en type, som ikke gider at gå i skole’, og det kunne faktisk ikke være længere fra sandheden. Det har nemlig aldrig været et problem, men jeg tror på, at den erfaring, som jeg har fået på salgsgulvet, har lært mig meget mere, end nogen bog ville kunne.” Sådan lød det fra Sofie Amalie Laursen, der tidligere på året blev kåret som ’Årets elev’ i Salling, Aarhus. Derfor var hun blandt de fire elever, der havde æren af at holde årets elevtale, da Salling Group torsdag den 21. september holdt dimissionsfest i Messe C i Fredericia. Mangfoldighed er vigtigt i Salling Group, og det afspejler sig i koncernens elevuddannelser, som rummer eleverne uanset baggrund, interesse og eventuelle udfordringer. ”Lige meget om du er ordblind eller har et andet handicap, om du interesserer dig for make-up eller elektronik, er tal-nørd eller ’butiks-tonser’, så er der plads til dig i Salling Group. Det er det, vi kan. Og det er jeg personligt meget taknemmel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum