Forlængelse af høring: Plan- og Agenda 21-strategiens betydning for natur, dyreliv og trafik skal afdækkes

Del

Mange borgere har allerede bidraget med høringssvar til Plan- og Agenda 21-strategien, og mange giver udtryk for et ønske om at få nærmere belyst, hvordan ”Furesø på Forkant” kan påvirke natur, dyreliv og trafikafvikling i kommunen. Kommunen udvider høringen og sætter undersøgelse i gang.

Plan- og Agenda 21-strategien ”Furesø på Forkant” har givet anledning til debat og dialog om retningen for udviklingen i Furesø Kommune. På baggrund af den store interesse har Furesø Kommune besluttet at få udarbejdet en miljøvurdering af Plan- og Agenda 21-strategien ”Furesø på Forkant” af et eksternt firma. Det betyder samtidig, at høringen af ”Furesø på Forkant” forlænges til og med den 15. august 2023.

”Vi er utroligt glade for den konstruktive dialog, vi har haft med borgerne omkring fremtidens Furesø. I denne dialog har vi også kunne mærke et stærkt ønske fra borgerne om at få belyst de strategiske visioner nærmere. Derfor igangsætter vi nu arbejdet med en miljøvurdering”, siger Bettina Ugelvig (A), formand for Plan- og Byudvikling.

Den kommende miljøvurdering vil også komme i høring, og vil blive annonceret i Furesø Avis og på furesoe.dk.

Forlængelsen af høringsperioden vil betyde, at den politiske behandling også rykkes. Den politiske behandling af Plan- og Agenda 21-strategien forventes at blive til september. Her vil alle indkomne høringssvar, miljøvurdering og referat fra borgermødet den 3. maj 2023 indgå.

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Kom til borgermøde den 10. oktober om Farum Bytorv26.9.2023 14:16:35 CEST | Pressemeddelelse

Furesø Byråd har besluttet at udvide Farum Bytorv med flere butikker og nye boliger. Byrådet har tidligere godkendt en lokalplan for udvidelsen af området. Der lægges nu op til mindre justeringer af lokalplanen bl.a. for at reducere støjgener ved de kommende boliger. På et borgermøde den 10. oktober, kan man høre mere om, hvordan de nye rammer kan give bedre løsninger og stadig bidrage til at sikre liv og kvalitet på bytorvet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum