Forlængelse af høring: Plan- og Agenda 21-strategiens betydning for natur, dyreliv og trafik skal afdækkes

Del

Mange borgere har allerede bidraget med høringssvar til Plan- og Agenda 21-strategien, og mange giver udtryk for et ønske om at få nærmere belyst, hvordan ”Furesø på Forkant” kan påvirke natur, dyreliv og trafikafvikling i kommunen. Kommunen udvider høringen og sætter undersøgelse i gang.

Plan- og Agenda 21-strategien ”Furesø på Forkant” har givet anledning til debat og dialog om retningen for udviklingen i Furesø Kommune. På baggrund af den store interesse har Furesø Kommune besluttet at få udarbejdet en miljøvurdering af Plan- og Agenda 21-strategien ”Furesø på Forkant” af et eksternt firma. Det betyder samtidig, at høringen af ”Furesø på Forkant” forlænges til og med den 15. august 2023.

”Vi er utroligt glade for den konstruktive dialog, vi har haft med borgerne omkring fremtidens Furesø. I denne dialog har vi også kunne mærke et stærkt ønske fra borgerne om at få belyst de strategiske visioner nærmere. Derfor igangsætter vi nu arbejdet med en miljøvurdering”, siger Bettina Ugelvig (A), formand for Plan- og Byudvikling.

Den kommende miljøvurdering vil også komme i høring, og vil blive annonceret i Furesø Avis og på furesoe.dk.

Forlængelsen af høringsperioden vil betyde, at den politiske behandling også rykkes. Den politiske behandling af Plan- og Agenda 21-strategien forventes at blive til september. Her vil alle indkomne høringssvar, miljøvurdering og referat fra borgermødet den 3. maj 2023 indgå.

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Furesø Byråd enig om budgetaftale21.9.2023 12:58:50 CEST | Pressemeddelelse

Et enigt Furesø Byråd indgår en tillægsaftale for budget 2024. I modsætningen til situationen i mange andre kommuner lægges der ikke op til nye besparelser i 2024. I stedet er der fundet plads til nye investeringer på børne- og skoleområdet samt på naturområdet og til at dække de stigende behov på ældre- og handicapområdet. Endelig sættes midler af til at udvikle og afprøve nye løsninger på store velfærdsområder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum