Meresalg Marketing

HUNKØN – Et modigt skandinavisk brand der forener det bedste af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme

Del

HUNKØN, et københavnsk tøjmærke, som er blevet døbt 'et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden', er et prægtigt eksempel på skandinavisk modedesign, der bryder grænser og skaber trends. Med en unik kombination af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme, bringer HUNKØN en legende og casual tilgang til moden.

HUNKØN blev grundlagt i 2015 i en lille kælder i København af designere Anne Schøler og Trine Keseric. Driven af deres fælles vision om at skabe smukke designs med farverige signaturprints, har duoen skabt et mærke, der skiller sig ud i den nordiske modeverden. HUNKØN er et studie i kreativitet og lege med former og farver, hvilket gør dem til first movers i den skandinaviske modeindustri.

HUNKØN ledes fra deres hovedkontor på Nytorv i København, hvor alle aktiviteter fra design, salg, administration til PR håndteres. Tætte samarbejder med leverandører er et hjørnesten i virksomheden, hvilket sikrer, at HUNKØN kan garantere bæredygtige og trygge arbejdsforhold for alle der er involveret i mærket.

“Vi har altid stræbt efter at skabe smukke designs og legende udtryk i vores kollektioner, samtidig med at vi har stor fokus på at være en ansvarlig virksomhed, både når det kommer til vores produktionspartnere, men også de mennesker der arbejder for os,” udtaler Anne Schøler og Trine Keseric.

HUNKØN har i løbet af de sidste år etableret sig som et af de mest nyskabende modebrands i Norden. Deres eklektiske blanding af stilretninger og dristige tilgang til farver og former gør dem til et mærke, man skal holde øje med i fremtiden.

For mere information om det kreative brand, besøg venligst Hunkøn

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Fejl at undgå for en vellykket fest2.10.2023 15:07:23 CEST | Pressemeddelelse

Planlægningen af en fest kan være en både sjov og udfordrende opgave. Når man inviterer venner, familie eller kolleger til at fejre en speciel anledning, ønsker man naturligvis, at arrangementet bliver en succes. Men nogle gange kan små oversete detaljer gøre forskellen mellem en uforglemmelig fest og en aften, som helst skal glemmes igen. Her er nogle fejl, du bør undgå, hvis du vil kaste en fest, folk vil huske for de rigtige årsager.

Kontakteksem: Forebyggelse og behandling27.9.2023 16:30:22 CEST | Pressemeddelelse

Kontakteksem er en almindelig hudlidelse, der opstår, når huden reagerer på visse stoffer, som den kommer i kontakt med. Dette kan omfatte en lang række ting, fra sæber og rengøringsmidler til metaller og planter. Kontakteksem er især irriterende, fordi det kan medføre kløe, rødme og hævelse. I nogle tilfælde kan huden også skalle af, blive tør eller danne blærer. Her er nogle tips til at forebygge og behandle kontakteksem.

Hvorfor det er vigtigt at finde den rette leverandør af el til mad & kaffe, opvask og lignende26.9.2023 15:51:22 CEST | Pressemeddelelse

I en verden, hvor mange menneskers dagligdag er dybt afhængig af elektricitet, er valget af den rette leverandør af el ikke blot en triviel beslutning, men en beslutning, der kan have en betydelig indflydelse på, når man får mad & kaffe, for privatøkonomien og menneskenes miljøaftryk. I denne moderne æra, hvor teknologiske fremskridt og bæredygtighed er i fokus som aldrig før, er spørgsmålet om, hvorfor det er vigtigt at finde det bedste elselskab blevet mere presserende end nogensinde. Bag den tilsyneladende enkle handling af at vælge en strømudbyder gemmer sig en række faktorer, der har afgørende konsekvenser for både forbrugere og planeten. I denne artikel vil der blive belyst tre områder, som er vigtige faktorer, så man både kan være mere miljøvenlig, men også kan få den elektricitet i hverdagen, man har brug for.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum