Finans Danmark

Høringssvar om forhøjet forskud på erstatning til minkavlere

Del

Finans Danmark har afgivet høringssvar til Fødevareministeriets høring om regler om forhøjelse af forskud på erstatning og kompensation til minkvirksomheder.

Finans Danmark ser positivt på nye initiativer, som skal sikre minkavlere hurtigere adgang til deres erstatning.  For at sikre den bedst mulige proces omkring udbetaling af det forhøjede forskud og indhentning af samtykke fra rettighedshavere er det vigtigt med indsigt i størrelsen af den endelige nedlukningserstatning og fordeling på aktivklasser. Jo mere klarhed, der kan skabes omkring den forventede erstatning, jo bedre grundlag er der for minkavlerne, deres rådgivere og kreditorer til at forholde sig til det øgede forskud og eventuel nedbringelse af gæld.

Læs høringssvaret

Finans Danmark

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

www.finansdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra Finans Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finans Danmark

Ny statistik giver et endnu bedre overblik over danskernes investeringer27.11.2023 14:46:20 CET | Pressemeddelelse

Investering Danmark udvider nu sine statistikker om investeringsfonde med en kvartalsvis investorstatistik, der viser, hvor meget danske investorer har investeret i såvel danske som udenlandske fonde udbudt af Investering Danmarks medlemmer. Den nye kvartalsvise investorstatistik supplerer Investering Danmarks to eksisterende månedsstatistikker, der består af en markedsstatik og en afkaststatistik.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum