Finans Danmark

Høringssvar om forhøjet forskud på erstatning til minkavlere

Del

Finans Danmark har afgivet høringssvar til Fødevareministeriets høring om regler om forhøjelse af forskud på erstatning og kompensation til minkvirksomheder.

Finans Danmark ser positivt på nye initiativer, som skal sikre minkavlere hurtigere adgang til deres erstatning.  For at sikre den bedst mulige proces omkring udbetaling af det forhøjede forskud og indhentning af samtykke fra rettighedshavere er det vigtigt med indsigt i størrelsen af den endelige nedlukningserstatning og fordeling på aktivklasser. Jo mere klarhed, der kan skabes omkring den forventede erstatning, jo bedre grundlag er der for minkavlerne, deres rådgivere og kreditorer til at forholde sig til det øgede forskud og eventuel nedbringelse af gæld.

Læs høringssvaret

Finans Danmark

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

www.finansdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra Finans Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finans Danmark

Nyt globalt værktøj skal hjælpe virksomheder med at opgøre deres aftryk på biodiversitet19.9.2023 08:01:24 CEST | Pressemeddelelse

Taskforce on Naturerelated Financial Disclosures (TNFD) har i dag lanceret et nyt globalt rapporteringsværktøj, som virksomheder kan bruge til at opgøre deres aftryk på og afhængighed af naturen. Det vil også gøre det lettere for banker og investorer at lede penge over i virksomheder, der ikke skader biodiversiteten. Finans Danmark og UN Global Compact Network Denmark har stået i spidsen for en Nordisk konsultationsgruppe, som har bidraget til at udbrede kendskabet til og udviklingen af det nye værktøj.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum