Danske Spil A/S

Tjek din Lotto kupon i dag: Stadig masser af uafhentede ’trøstepræmier’ á 100.000 kroner

Del

Ved en ekstra-trækning lørdag uddelte Danske Spil 20.000.000 kroner til 200 tilfældige danske Lotto spillere, som således hver har vundet 100.000 kroner. Der er stadig mange af dem, der ikke har meldt sig – er du en af dem?

Hvis du har en Lotto kupon liggende fra maj måned, så er det nu, at du skal tjekke, om der mon ikke alligevel skulle være gevinst på den.

Lørdag trak Danske Spil nemlig 200 vindere af trøstepræmier på 100.000 kroner stykket blandt alle månedens spillede Lotto rækker. Også dem, som der i første omgang ikke var gevinst på.

De 200 vindere fordeler sig over hele Danmark: Lige fra Vesterbro til Frederikshavn. Stedet med flest vindere er København Ø., hvor hele 6 personer var heldige at vinde en trøstepræmie. Lige efter - med 4 vindere hver - kommer København S., Næstved, Odense SØ og Horsens. 

Det er første gang, Danske Spil uddeler ’trøstepræmier’, og der er en særlig grund til gestussen.

”Det er jo ikke alle, der kan være heldige at vinde den helt store præmie i Lotto. Hver gang, der er nogen, der vinder en million, så er der også nogen, der ikke gør, og det synes vi egentlig er lidt synd. Vi syntes, at de skulle have et skulderklap, en krammer eller en trøst af en art. Derfor indførte vi i maj en særlig form for trøstepræmier, så det ikke gjorde helt så ondt, at det glippede med den helt store gevinst,” siger Malene Mølgaard, der er administrerende direktør hos Danske Lotteri Spil, der står bag Lotto, og fortsætter:

”Det er en kæmpe fornøjelse at få lov til at uddele så mange flotte præmier på én gang, som vi gjorde denne weekend. Tænk: Hele 200 danskere, som hver især, på samme tid, vinder 100.000 skattefrie danske kroner. Det er, hvis vi selv skal sige det, nogle ganske flotte trøstepræmier”.

De 200 ekstrapræmier var en del af en kampagne, som Danske Spil havde i maj måned. Alle spillede Lotto rækker fra trækningerne 6., 13., 20. og 27. maj var med i den ekstra lodtrækning om i alt 20 millioner kroner i ’trøstepræmier’.

Danske Spil har i sagens natur endnu ikke været i kontakt med allevindere, så hvis du har en Lotto kupon fra maj måned liggende, så tag lige og tjek den en ekstra gang. Det kan jo vise sig, at du er en af dem, der kan glæde dig over en ganske fin trøstepræmie på 100.000 kroner.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Danske Spil har haft spilkort i tre år og nedbragt antallet af højrisikospillere markant – nu skal branchen følge efter1.10.2023 08:59:00 CEST | Pressemeddelelse

Danske spil har i tre år haft krav om et personligt spil-id hos alle kunder, der ville spille væddemål – Oddset, Dantoto og Tips - i kiosker og fysiske butikker. Spilkortet forhindrer, at unge under 18 år spiller, det beskytter sårbare spillere, og har medvirket til en markant reduktion i antallet af højrisikospillere hos Danske Spil. 1. oktober bliver spilkortet et krav til hele spilbranchen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum