Presseinvitation: Lancering af Ukraine Investeringsforum

Del

Pressen inviteres til lancering af Ukraine Investeringsforum d. 26. maj i Industriens Hus.

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen og erhvervsminister Morten Bødskov er værter for første møde i Ukraine Investeringsforum den 26. maj i Industriens Hus.

Forummet har bl.a. til formål at støtte danske virksomheders mulighed for at bidrage til genopbygningen af Ukraine og åbne døre for samarbejde mellem danske og ukrainske virksomheder.

Sammen med minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen, er de to ministre også værter for første møde i Regeringens Følgegruppe for Ukrainefonden, der finder sted inden lancering af Ukraine Investeringsforum.

Dato: 26. maj, 2023.

Tidspunkt: Kl. 12:00 med mulighed for interviews med bl.a. udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen, erhvervsminister Morten Bødskov og minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen, kl. 13:15-13:30.

Adresse: Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Tilmelding er nødvendig og skal ske til presserådgiver Malthe Kure på mawoku@em.dk

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Presseinvitation: Regeringen inviterer til lancering af strategi for kvanteteknologi26.9.2023 16:26:09 CEST | Pressemeddelelse

Pressen inviteres til lancering med erhvervsminister Morten Bødskov, forsvarsminister Troels Lund Poulsen og uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund. Superteknologier, der har potentiale til at ændre verden, stiller store krav. Derfor sætter regeringen med National Strategi for Kvanteteknologi fokus på, hvordan der kan udvikles og bruges kvanteteknologi både i erhvervslivet, i forskermiljøet og for at styrke Danmarks sikkerhed. Tid: Torsdag d. 28. september 2023 kl. 09:00. Pressen inviteres til at ankomme fra kl 08:45. Der er mulighed for bilaterale interviews fra ca. kl. 10:30. Sted: Mærsk Tårnet - KU Københavns Universitet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N Tilmelding er nødvendig, og skal ske til presserådgiver Tina Buhl Pretzmann, e-mail: tibupr@em.dk, tlf.: 91 33 70 17

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum