Danske Spil A/S

Aarhusiansk Lotto-vinder opfylder drengedrømmen: Bruger pengene på at købe båd

Del

En mand fra Aarhus vidste præcis, hvad (mange af) pengene skulle gå til, da han vandt 1.000.000 i Lotto. Han har købt en båd, som han har drømt om det meste af sit liv. ”Jeg føler mig som Fætter Højben,” siger han.

Gevinsten fik ikke lov at trække renter særligt længe, da en familiefar fra Aarhus for nyligt fik en mail fra Danske Spil med besked om, at han havde vundet en million kroner i Lotto.

Han var overhovedet ikke i tvivl om, hvad pengene skulle gå til her og nu:

”Lige fra jeg har været 8-10 år gammel har jeg drømt om at eje min egen båd, så da jeg vandt 1.000.000 kroner i Lotto var jeg ikke i tvivl,” siger manden, som ganske hurtigt fik købt sig en båd.

Da han var dreng, havde hans forældre også båd, så man kan sige, at han er blevet opfostret på bølger og havvand, og derfor havde han længe været skrevet op til en bådplads i det østjyske, mens han pønsede på at købe båden. Da der så pludselig havnede en ekstra million på bankbogen, slog han til og købte båden – og nu er det ham, der kan tage familien på ture på vandet.

”Vi har selvfølgelig været fornuftige og betalt noget gæld af, men i den sjovere afdeling har jeg købt den her lille motorbåd, som jeg faktisk er ude at sejle med lige nu. Jeg er på en drengetur med min far. Vi har lige været inde i Aarhus Havn for at spise frokost,” fortæller manden over en vindblæst mobiltelefon-forbindelse.

Han kan i øvrigt også tilføje, at hans held tilsyneladende ikke begrænser sig til at vinde i Lotto.

”Det hele faldt lige i hak. Jeg vandt en million, og så købte jeg en båd. Og lige derefter fik jeg så bådpladsen, som jeg har stået på venteliste til i årevis. Jeg føler mig som Fætter Højben,” griner han.

Han siger selv, at det ikke er ’livsforandrende’ at vinde en million kroner – men man kan godt kalde det ’fritidsforandrende’, for den nye båd skal bruges til en masse ture rundt i de danske farvande eller måske til Bornholm eller Sverige med familien, som sagtens kan være med om bord.

”Den er lige til den lille side, men man kan sagtens tage på forlængede weekender i den. Vi har jo allerede brugt de fleste af pengene. Både på båden og på gælden, men det er det helt rigtige, vi har gjort,” siger han.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Danske Spil har haft spilkort i tre år og nedbragt antallet af højrisikospillere markant – nu skal branchen følge efter1.10.2023 08:59:00 CEST | Pressemeddelelse

Danske spil har i tre år haft krav om et personligt spil-id hos alle kunder, der ville spille væddemål – Oddset, Dantoto og Tips - i kiosker og fysiske butikker. Spilkortet forhindrer, at unge under 18 år spiller, det beskytter sårbare spillere, og har medvirket til en markant reduktion i antallet af højrisikospillere hos Danske Spil. 1. oktober bliver spilkortet et krav til hele spilbranchen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum