Clever

Clever sætter strøm til Nordsjællands største lynladestation

Del
Der er godt nyt til de strømhungrende elbilister i det nordsjællandske. Senere på året går Clever i jorden ved Hillerød, og ladeoperatøren forventer at have sat strøm til Nordsjællands største lynladestation inden sommer næste år.

Fremover bliver det endnu nemmere at få lynhurtig opladning til din elbil, hvis du bor i Nordsjælland eller lægger vejen forbi. Senere på året tager Danmarks førende ladeoperatør, Clever, nemlig første spadestik til Nordsjællands hidtil største lynladestation, som får adresse på Herredsvejen 12A.

Lynladestationen forventes idriftsat inden sommer næste år, og når den står færdig, kan den levere lynhurtig opladning til ti elbiler på samme tid:

”Vi ved, at mange elbilister længe har efterspurgt bedre lademuligheder i Nordsjælland, og derfor er vi glade for, at vi snart kan opgradere ladeinfrastrukturen i landsdelen. Det er vores allerhøjeste prioritet at opsætte ladestandere i hele Danmark, så det bliver endnu nemmere at vælge elbilen til i hverdagen”, fortæller Mathias Langkilde Sukstorf, der er en del af det hold, der står for at udrulle ladeinfrastrukturen hos Clever.

Lynladestationen på Herredsvejen vil kunne lade elbilerne med en effekt på op til 300 kW. Det svarer til, at hver elbil kan lade fra 0-80 pct. på under 30 minutter, afhængig af bilens evne til at lade.

Har flere lokationer i kikkerten

Udover den kommende lynladestation ved Herredsvejen har Clever indgået aftaler med bl.a. Salling Group og Danske Shoppingcentre om at sætte strøm til flere hundrede ladepunkter i det nordsjællandske ved føtex, Netto og Bilka og ved shoppingcentre som Helsingør Bycenter og SlotsArkaderne. Arbejdet er allerede i fuld gang, og Clever forventer, at størstedelen af laderne er idriftsat inden udgangen af året.

Ambitionerne om at gøre det endnu nemmere af få lynhurtig opladning stopper dog ikke her, og derfor har Clever flere lokationer i kikkerten, der kan styrke ladeinfrastrukturen i Nordsjælland:

”Uanset hvor du er, så skal det være nemt at finde en ladestander i nærheden. Derfor er vi altid på udkig efter lokationer til vores offentlige lynladestationer, som giver mening for dig som elbilist. I Nordsjælland har vi flere lokationer i kikkerten, og selvom vi desværre ikke kan løfte sløret for dem endnu, så tør jeg godt love, at der kommer masser af godt lynladenyt”, lyder det fra Mathias Langkilde Sukstorf.

Kontakter

Billeder

Information om Clever

Clever
Clever
Støberigade 14, 3. sal
2450 København SV

+45 30 90 08 99http://www.clever.dk

Clever er Danmarks førende ladeoperatør. Virksomheden kom til verden i 2009 og har siden da arbejdet på at styrke den offentlige ladeinfrastruktur og lademulighederne hos privatpersoner og virksomheder i hele landet.

Clever tilbyder i dag opladning på Danmarks største ladenetværk med flere end 5000 offentlige ladepunkter, og inden udgangen af 2025 vil Clever have etableret over 20.000 offentlige ladepunkter i Danmark, herunder en række hurtigladestandere på tværs af landet ved relevante trafikale knudepunkter.

Clever er ejet af de andelsejede energi- og fibernetkoncerner Andel (94,9 procent) og NRGi (5,1 procent).

Følg pressemeddelelser fra Clever

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Clever

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye