EWII A/S

EWIIs bredbånd giver arbejdsgivere og medarbejdere over hele landet en hjælpende hånd

Del
Nu kan du få lynhurtigt internet fra EWII over det meste af landet. Med adgang til 1,7 millioner adresser giver internetudbyderen også en håndsrækning til virksomheder, der kan få medarbejderbredbånd i én samlet pakke, uanset hvor medarbejderne bor.

Internetudbyderen EWII med base i Trekantområdet har en mission om at opbygge fremtidens fibersamfund og levere internet til enhver lejlighed. Derfor følger der med koncernens seneste udvidelse af dækningsområdet også en nem løsning til landets mange hjemmearbejdspladser.  

”Hjemmet er blevet en del af arbejdspladsen for rigtig mange danskere, og det har kun gjort behovet for stabilt og hurtigt internet endnu større. Med EWIIs udvidede dækningsområde er vi stort set landsdækkende, og med vores løsning for medarbejderbredbånd gør vi afstanden mellem hjemmet og virksomheden kortere og mere effektiv for alle,” siger Anette Holck, direktør for Abonnementssalg og Kundeservice i EWII.

EWIIs bredbånd er netop blevet tilgængelig på 553.000 nye privatadresser via TDCs fibernetværk, der blandt andet dækker store dele af Sjælland. For nylig fik internetudbyderen adgang til husstande i det meste af Jylland og på Sydfyn via brancheplatformen OpenNet, og koncernens bredbånd er nu tilgængelig på fibernet til 1,7 millioner husstande i det meste af landet.

”Vi gør op med idéen om, at fiberforbindelser er låst til én bestemt udbyder. Det åbne fibernet giver danskerne frit valg til at vælge den bedste løsning for dem – og det valg kunne være EWIIs stabile og hurtige bredbånd med døgnåben support,” siger Anette Holck.

Én fælles aftale

EWIIs medarbejderbredbånd giver samtidig virksomheder med 10 ansatte eller mere mulighed for at samle alle medarbejdernes internetforbindelser i én fælles aftale. Det afløser de firmabetalte internetaftaler, som både medarbejdere og virksomheder skal håndtere individuelt.

”Stadig flere bor længere fra virksomheden og arbejder online hjemmefra en del af tiden. Det har hidtil foregået via en række forskellige internetudbydere afhængigt af, hvor medarbejderne bor. Med medarbejderbredbånd hos EWII får alle medarbejderne den samme stabile internetforbindelse, uanset hvor de bor, og samtidig skal virksomheden kun håndtere én aftale og én faktura,” siger Anette Holck.

EWII er en veletableret internetudbyder med mere end 150 års erfaring som forsyningsvirksomhed. Udover bredbåndsforbindelser leverer koncernen landsdækkende elaftaler samt streaming-TV via samarbejdspartneren Allente. Netop det åbne fibernet er afgørende for, at EWII kan række ud til kunder i et meget stort område fra Tønder til Thy og fra Skagen til Svendborg. 

FAKTA

EWII laver aftaler om medarbejderbredbånd, når 10 eller flere medarbejdere fra samme virksomhed vil have fiberbredbånd. Medarbejderne kan bo i hele landet, men aftalen om levering af fiberbredbånd laves med EWII.

Virksomheden får én samlet regning hver måned, hvilket giver mindre administration. Både medarbejdere og virksomheden har glæde af stabilt og hurtigt bredbånd og EWIIs døgnåbne support.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt venligst:
Anette Holck, direktør for Abonnementssalg og Kundeservice i EWII, på telefon 51 91 51 15.
Ann Katrine Warren, pressechef i EWII, på telefon 51 15 25 55

Billeder

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 50 50 50https://ewii.dk

Koncernen har hovedkvarter i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger vi el, bredbånd, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. Vi driver ligeledes elforsyningen på Bornholm. 

Vi bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 600 medarbejdere. 

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum