Vejdirektoratet

Presseinvitation: Vejdirektoratet og Die Autobahn underskriver samarbejdsaftale ved grænsen

Del
Fredag den 2. juni klokken 11 mødes Vejdirektoratet og Die Autobahn GmbH des Bundes for at underskrive et forståelsespapir, der skal styrke samarbejdet mellem det danske og tyske vejvæsen.

Tyskland fik i 2021 Die Autobahn GmbH des Bundes – et samlet vejvæsen for motorveje svarende til Vejdirektoratet i Danmark. Die Autobahn arbejder ligesom Vejdirektoratet med at udvikle og implementere innovative og bæredygtige løsninger inden for trafik og vejforvaltning. Der er derfor et stort potentiale for begge parter i at dele viden og erfaring fra dette arbejde.

Samtidig har det stor betydning for både turisme og dansk eksport, at trafikken glider let på tværs af de to lande, og Die Autobahn er derfor også en vigtig samarbejdspartner i forhold til videndeling og koordinering – eksempelvis når Tyskland i sommeren 2024 afholder EM i fodbold.

For at styrke det gode samarbejde har Vejdirektoratet og Die Autobahn sammen udarbejdet et forståelsespapir, som bliver underskrevet af parterne den 2. juni ved den dansk-tyske grænse Padborg-Ellund.

Aftalen underskrives af Vejdirektoratets direktør, Jens Holmboe, og Die Autobahns direktør, Stephan Krenz. Til stede vil i øvrigt være vicedirektør og chefer fra begge organisationer. 

Efter underskrivningen vil der være mulighed for spørgsmål fra dansk og tysk presse.

Tid og sted:

Fredag den 2. juni klokken 11.00

Rasteplads Ellund, A7, 24983 Handewitt, Tyskland

Tilmelding skal sendes til kommunikationskonsulent Michael Tornsberg på mito@vd.dk.

Kontakter

Billeder

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye